Η επιστροφή της Αγγελικής Ηλιάδη!

28.01.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Ενάμισης μήνας έχεις περάσει από τη δολοφονία του Μπάμπη Λαζαρίδη και η Αγγελική Ηλιάδη ετοιμάζεται να επιστρέψει στα καλλιτεχνικά δρώμενα. Μη φανταστείς, όμως, τίποτε... φανφάρες, τυμπανοκρουσίες
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Ενάμισης μήνας έχεις περάσει από τη δολοφονία του Μπάμπη Λαζαρίδη και η Αγγελική Ηλιάδη ετοιμάζεται να επιστρέψει στα καλλιτεχνικά δρώμενα. Μη φανταστείς, όμως, τίποτε... φανφάρες, τυμπανοκρουσίες και δηλώσεις του τύπου «Τραγουδάω για να ζήσω το παιδί μου». Η Ηλιάδη βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και το αυτό επιβεβαιώνουν οι άνθρωποι που βρίσκονται δίπλα της μετά τον θάνατο του συντρόφου της.

Μάλιστα, με το γιο της βρίσκονται στην ιδιαίτερη πατρίδα του Λαζαρίδη, την Καβάλα και μένουν με την οικογένεια του. Αυτοί προσπαθούν να την ενθαρρύνουν, ώστε να μπορέσει να επιστρέψει. Και πλέον είναι γεγονός ότι η αοιδός στις αρχές Φεβρουαρίου επιστρέφει δισκογραφικά, αφού η καινούργια της δουλειά είναι σχεδόν έτοιμη. Τα τραγούδια είχαν ηχογραφηθεί πριν τη δολοφονία του και μετά τις τελευταίες εξελίξεις, η δουλειά πάγωσε.

Τώρα, όμως, ο Μάκης Πουνέντης, που είναι διευθυντής της Heaven και υπήρξε προσωπικός φίλος του Λαζαρίδη είναι εκείνος που παρότρυνε την Ηλιάδη να ολοκληρώσουν το cd, ενώ ο ίδιος έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου την προώθηση του. Η αοιδός λόγω της άσχημης ψυχολογικής κατάστασης δε δέχτηκε να φωτογραφηθεί για το εξώφυλλο του cd κι έτσι θα χρησιμοποιήσουν ένα παλαιότερο πορτρέτο της.

Πάντως, πολλοί λένε ότι πρόκειται για μια πολύ καλή δουλειά, που περιέχει... προφητικά τραγούδια του τύπου «Να μη σε γνώριζα ποτέ»! Όσο για την επιστροφή της Ηλιάδη στις πίστες; Αν και οι δικοί της άνθρωποι την παροτρύνουν να επιστρέψει σύντομα, η ίδια δε δείχνει καμία διάθεση. Θα το κάνει όταν θα είναι έτοιμη ψυχολογικά.