Παραιτήθηκε η Σεμίνα Διγενή;

12.01.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Την παραίτησή της στον πρόεδρο της ΕΡΤ έστειλε η Σεμίνα Διγενή και ως φαίνεται, αυτή θα γίνει δεκτή. Στην επιστολή της η Σεμίνα αναφέρει ότι δεν μπορεί άλλο να βλέπει το όνομα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Την παραίτησή της στον πρόεδρο της ΕΡΤ ακούστηκε ότι έστειλε η Σεμίνα Διγενή και ως φαίνεται, αυτή θα γίνει δεκτή. Στην επιστολή της η Σεμίνα αναφέρει ότι δεν μπορεί άλλο να βλέπει το όνομα της μπλεγμένο σε σκάνδαλα κάποιων εταιρειών παραγωγής και που έχουν να κάνουν αποκλειστικά με τα οικονομικά.

Θα θυμάσαι, άλλωστε, όλο το προηγούμενο διάστημα που είχε γίνει θέμα συζήτησης, απασχολώντας πολλούς, η ανταμοιβή της Σεμίνας από την ΕΡΤ, αλλά και το κόστος κάθε επεισοδίου της εκπομπής της, Top Stories. Μία εκπομπή, όμως, που δεν έφερε τα προσδοκώμενα νούμερα τηλεθέασης. Εξάλλου, τα προηγούμενα χρόνια η Διγενή με τις - τσακίρ κέφι - εκπομπές της μας είχε συνηθίσει σε μεγάλα νούμερα.

Αλλά στην ΕΡΤ είπε να κάνει μία στροφή στην... ποιότητα, που δεν είχε αποτελέσματα. Η ίδια, πάντως, αποδίδει το γεγονός της αποτυχίας στη λάθος μέρα και ώρα προβολής της εκπομπής, άποψη που βρίσκει σύμφωνους πολλούς εκεί πάνω στην ΕΡΤ. Για ποιο λόγο, όμως, δεν την άλλαξαν, ώστε να ανακάμψει και να βγάλει τα έξοδα της από τις διαφημίσεις;;; Άγνωσται αι βουλαί τους!