Ξανά μαζί ΛεΠα - Αλεξιάδου!

12.01.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Για δες πώς τα φέρνει η ζωή και ο Λευτέρης Πανταζής, μετά από πολύ καιρό, είναι ξανά μαζί με τη Νάνσυ Αλεξιάδου. Μόνο που αυτή τη φορά το πρώην ζευγάρι δεν είναι... ερωτικά μαζί
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Για δες πώς τα φέρνει η ζωή και ο Λευτέρης Πανταζής, μετά από πολύ καιρό, είναι ξανά μαζί με τη Νάνσυ Αλεξιάδου. Μόνο που αυτή τη φορά το πρώην ζευγάρι δεν είναι... ερωτικά μαζί, αλλά επαγγελματικά. Εξάλλου, στον ίδιο χώρο κινούνται, λογικό κι επόμενο ήταν κάποια στιγμή να συναντηθούν επαγγελματικά οι δρόμοι τους.

Έτσι, Πανταζής και Αλεξιάδου ξεκινάνε σε λίγες μέρες τις εμφανίσεις τους στο Palais Royal της λεωφόρου Κηφισίας. Η συνεργασία του ΛεΠα με τον Τόλη Βοσκόπουλο, αν και ξεκίνησε με τις καλύτερες προοπτικές και προσδοκίες, τελικά δεν τράβηξε και δεν ευτύχησε να βγάλει όλη τη σεζόν. «Δάσκαλος» και «μαθητής» τράβηξαν χωριστούς δρόμους, επιλέγοντας να εμφανισθούν μόνοι τους σε διαφορετικές πίστες. Ο Βοσκόπουλος παρέμεινε στα «λημέρια» της Συγγρού και ο Πανταζής ανηφόρισε προς το Μαρούσι.

Η Αλεξιάδου από την άλλη, εμφανιζόταν στις «Μούσες» του Μπάμπη Λαζαρίδη. Μετά τη δολοφονία του επιχειρηματία, όμως, το κέντρο έκλεισε και η νεαρή αοιδός έμεινε άνεργη στη μέση της σεζόν. Ευτυχώς για εκείνη, δεν έμεινε για πολύ, αφού ήρθε η πρόταση συνεργασίας από τον πρώην αγαπημένο της, με τον οποίο διατηρούν καλές σχέσεις. Μαζί τους θα είναι και ο Γιώργος Χρήστου, ο οποίος εμφανιζόταν μαζί με τη Νάνσυ στις «Μούσες».