Η "αποχώρηση" του Νίκου Μουρατίδη!

09.01.2009
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Μου φαίνεται τον ματιάσαμε το Νίκο Μουρατίδη κι εκεί που όλοι λέγαμε πόσο ήρεμος και καλόοος είναι φέτος ως μέλος επιτροπής, τσουπ ήρθε η έκρηξη του για να μας κάνει να καταλάβουμε
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Μου φαίνεται τον ματιάσαμε το Νίκο Μουρατίδη κι εκεί που όλοι λέγαμε πόσο ήρεμος και καλόοος είναι φέτος ως μέλος επιτροπής, τσουπ ήρθε η έκρηξη του για να μας κάνει να καταλάβουμε ότι ο Μουρατίδης είναι εδώ νευριασμένος και κακός! Αμ πως. Συγκεκριμένα, ο παλιός Μουρατίδης με τα πείσματα και τα τσαλιμάκια του.

Πώς λέμε: «Αγάπη δίχως πείσματα δεν έχει νοστιμάδα»; Ε, κάπως έτσι ισχύει και στην περίπτωση του Μουρατίδη με τα talents/reality shows. Η αγάπη τους χωρίς το πεισματάκι, δεν έχει νοστιμάδα! Και σε πείσμα μπορούμε να αποδώσουμε την προσωρινή αποχώρηση του κριτή στο πρωτοχρονιάτικο live. Μόλις ο Γιώργος Θεοφάνους «έσωσε» την Κέλυ κι αποχώρησε ο Κωνσταντίνος, ο μάνατζερ του ακολούθησε την ίδια οδό.

Έφυγε από τη θέση του, με την κάμερα να κάνει συνέχεια κοντινό στην άδεια καρέκλα. Τι λέει ο Θεοφάνους; «Δεν είναι το X Factor reality όπως το Fame Story»; Το άλλο με τον Τοτό το ξέρει; Ο Μουρατίδης, αν και είναι μάνατζερ τόσο του Κωνσταντίνου, όσο και της Κέλυ έδειξε καθαρά την προτίμηση του στο αγόρι της παρέας, αφού οι σχέσεις του με το κορίτσι της παρέας είναι κάκιστες. Εκείνη, το έχει γυρίσει σε εμφάνιση... πίστα της Παραλιακής, με τον Μουρατίδη να αντιδρά έντονα, αφού είναι γνωστό ότι έχει θέμα με τις πίστες.

Την ήθελε σε πιο... ποιοτικά μονοπάτια, αλλά εκείνη προτιμά σαφώς το λαϊκό/ποπ/ροκ/τσιφτέτελο. Κι έχει γίνει μεταξύ τους ο τρελός πανικός και φευ για τον Μουρατίδη οι συνάδελφοί του κράτησαν την Κέλυ. Κι ας ήξεραν το πρόβλημα μαζί της. Ε, με αυτά και με τα άλλα έγινε η έκρηξη του, που συνοδεύτηκε με αποχώρηση. Αλλά προσωρινή, αφού λέγεται ότι μάνατζερ και παίκτρια κάθισαν κάτω και προσπαθούν να βρουν τη χρυσή τομή. Αφού πρώτα η Κέλυ ζήτησε συγνώμη για τη συμπεριφορά της. Για να δούμε τι θα γίνει στο επόμενο live.