Παρόντες και απόντες

21.03.2001
Καλά Γιώργο δε μπορείς να φανταστείς που βρίσκομαι αυτή τη στιγμή που σου γράφω. Είμαι μεν, στο "Fever" για τα βραβεία "Ποπ -Κορν", αλλά στα τελευταία καθίσματα. Δεν είχα προγραμματίσει να σου γράψω, έλα όμως που δεν κρατιόμουν να μη σου πω έστω δυο τρία πραγματάκια. Καταρχήν, έλαμψε δια της απουσίας της η Δέσποινα Βανδή, αν και ήταν γνωστό.
Καλά Γιώργο δε μπορείς να φανταστείς που βρίσκομαι αυτή τη στιγμή που σου γράφω. Είμαι μεν, στο "Fever" για τα βραβεία "Ποπ -Κορν", αλλά στα τελευταία καθίσματα, κοντά στην έξοδο για να καταλάβεις. Ειλικρινά δεν είχα προγραμματίσει να σου γράψω, σκόπευα να το κάνω αύριο σε ένα εκτενές γράμμα. Έλα, όμως που δεν κρατιόμουν να μη σου πω έστω δυο τρία πραγματάκια. Καταρχήν, έλαμψε δια της απουσίας της η Δέσποινα Βανδή, αν και ήταν γνωστό. Απών ήταν και ο Notis, οπότε μη στεναχωριέσαι που δε μπόρεσες να έρθεις μαζί μου. Μη νομίζεις, όμως ότι στην τελετή ( μπορώ να την πω έτσι;) δεν παραβρέθηκαν μεγάλες προσωπικότητες.
Κάθε άλλο, ήρθαν από πολιτικούς μέχρι και δημοσιογράφους. Λοιπόν, ήταν ο Χατζηνικολάου - δεν γράφω τα μικρά τους για πρακτικούς λόγους - ο Κωστόπουλος με τη Μπαλατσινού ( έφθασαν λίγο αργοπορημένοι, λογικό όμως διότι είχαν να διασχίσουν την Κηφισίας), η Μπακογιάννη( έδωσε και βραβείο ) με το σύζυγό της, ο Λαλιώτης με την κόρη του, ο Άρης Σπηλιωτόπουλος (έδωσε κι αυτός βραβείο), ο Δημήτρης Ρίζος μετά της συζύγου του, ο Πολατώφ, ο Λάκης Γαβαλάς και πολλοί άλλοι. Μη σε ζαλίζω με ονόματα.
Α ξέχασα να σου πω ότι απούσες ήταν και η Καίτη Γαρμπή με τη Νατάσσα Θεοδωρίδου. Αν και κέρδισαν βραβείο για το ντουέτο τους "Επιτέλους". Ωραίο τραγούδι, ε; Τι άλλο είχα να σου πω; Α ναι θυμήθηκα. Καλά George το φόρεμα της Βίσση, ήταν φοβερό κι έβγαζε?μάτια. Η πλάτη του ήταν όλη έξω, τόσο που μερικές φορές η Αννούλα αναγκαζόταν να το τραβάει. Τι πρόσεξα θα λες; Τι να κάνουμε όλα πρέπει να τα κοιτάμε. Πάντως, ήταν σε μεγάλα κέφια. Τη σκηνή που χόρεψε με το Λιάτσο, την είδες; Απίστευτη; Περιττό να σου πω τι έγινε από κάτω. Το τι γέλιο έπεσε, καλοπροαίρετο πάντα.
Να συμπληρώσω και σταματάω εδώ, διότι θα δοθεί το ειδικό βραβείο στον Τόλη (Βοσκόπουλο) και δεν θέλω να το χάσω. Θυμάσαι που λέγανε ότι οι σχέσεις της Βίσση με το Ρουβά είχαν ψυχράνει; Λοιπόν, εγώ μόνο αυτό δεν είδα. Όταν ο Σάκης πήγε να παραλάβει το πρώτο του βραβείο για την ερμηνεία η συνάδελφος του χειροκροτούσε δυνατά και σφύριζε. Φαινόταν παιδί μου ότι χαιρόταν η γυναίκα.
Αυτά τα ολίγα. Αύριο ειλικρινά θα επιστρέψω και θα σου γράψω όλα όσα δεν πρόλαβα απόψε. Εις το επανειδήν.