Έρχεται η Ζιζέλ

16.03.2001
Καλά Σωτήρη χωρίς να θέλω να περιαυτολογήσω πρέπει τουλάχιστον να με έχεις κορώνα στο κεφάλι σου. Σου έχω φερθεί "γάντι" όλο αυτό τον καιρό Και για να σου αποδείξω του λόγου το αληθές, σε πληροφορώ ότι στις 24 Μαρτίου (ημέρα Σάββατο) καταφθάνει στην Αθήνα η Ζιζέλ. Αυτή η δίμετρη, ξανθιά Βραζιλιάνα μοντέλα.
Καλά Σωτήρη χωρίς να θέλω να περιαυτολογήσω πρέπει να μου στήσεις ένα άγαλμα ή τουλάχιστον να με έχεις κορώνα στο κεφάλι σου. Σου έχω φερθεί με το "γάντι" όλο αυτό τον καιρό και η εκτίμησή μου προς εσένα είναι αν μη τι άλλο ολοφάνερη. Και για να σου αποδείξω του λόγου το αληθές, διότι δεν είμαι από αυτές που λένε κουβέντες στον αέρα, σε πληροφορώ ότι στις 24 Μαρτίου (ημέρα Σάββατο) καταφθάνει στην Αθήνα η Ζιζέλ. Αυτή η δίμετρη, ξανθιά Βραζιλιάνα. Είδες αγαπητέ μου αν δεν σε εκτιμούσα δε θα σου έλεγα κουβέντα κι εσύ θα πήγαινες αμέριμνος να περάσεις το διήμερό σου -ελέω Ευαγγελισμού- στα Καλάβρυτα. Και μετά θα ερχόσουν και θα μου παραπονιόσουν γιατί δε σε ενημέρωσα.
Εγώ όμως δεν είμαι τέτοιος παλιοχαρακτήρας και θα σου πω τα πάντα, από όσα δηλαδή ξέρω. Η Ζιζέλ λοιπόν θα έρθει στην Ελλάδα για να πάρει μέρος σε μια επίδειξη μόδας, φιλανθρωπικού περιεχομένου, της Σήλιας Κριθαριώτη. Και μη νομίζεις πως θα ταξιδέψει για το τίποτα. Όχι, θα πάρει το κατιτί, ίσα με 25 εκατομμύρια δραχμές. Τώρα εδώ που τα λέμε μόλις άκουσα το ποσό τσαντίστηκα φοβερά, λες και θα τα δώσω από την τσέπη μου. Δεν μπορούσα, όμως ρε Σωτήρη θα πάρει τόσα λεφτά για δύο άντε το πολύ τρεις ώρες. Άσε με σου λέω.
Η Ζιζέλ -για να επανέλθω στο θέμα- θα καταφθάσει το πρωί του Σαββάτου. Κι αν ελπίζεις πως θα πεταχτείς μέχρι το Ελληνικό για να τη δεις σε πληροφορώ από τώρα πως θα έρθει με το ιδιωτικό αεροσκάφος του Νίκου Τσάκου (είναι ο αγαπημένος της Κριθαριώτη). Βέβαια δεν αποκλείεται να έρθει με απλή πτήση, αν συμβεί θα σε ενημερώσω σχετικά. Αν λοιπόν δεν καταφέρεις να τη δεις στο αεροδρόμιο, μπορείς να πας στο "Intercontinental", όπου θα μείνει. Αν θέλεις πάλι - τι καλός άνθρωπός που είμαι - μπορώ να έρθω μαζί σου και μη νομίζεις ότι θα τη στήσουμε απ' έξω, διότι πάνω από όλα είμαστε σοβαροί άνθρωποι. Λέω να καθίσουμε στο σαλόνι και να πιούμε όσους καφέδες χρειάζονται, προκειμένου να την πετύχουμε. Ωραία η ιδέα μου; Που είσαι όμως κερνάς εσύ, είπαμε καλός άνθρωπος, αλλά όχι και τόσο.
Σου έχω κι ένα ευχάριστο η Ζιζέλ θα έρθει ολομόναχη. Τον Ντι Κάπριο θα τον αφήσει στην Ιταλία που είναι για τα γυρίσματα μιας ταινίας, αλλά όχι για πολύ αφού τώρα βρίσκεται στη γείτονα χώρα κι εκεί θα επιστρέψει αμέσως μετά το τέλος της επίδειξης.
Αυτά για τη Ζιζέλ, αν και σε κόβω εσένα περιμένεις πως και πως να έρθει ο Ιούνιος που θα μας επισκεφθεί η Πάμελα. Έτσι δεν είναι; Πάντως, Σωτήρη μου κι εδώ θέλω να καταλήξω, σου απέδειξα για μια ακόμη φορά πόσο σε εκτιμώ και τι φίλη είμαι. Γι αυτό κι από σένα δε θα ζητήσω ως ανταπόδοση κάτι παράλογο, απλά να κάνουμε καμιά βόλτα στα Βριλήσσια, μπας και δω τον Λυμπερόπουλο. Ξέρεις τον ποδοσφαιριστή. Θα πήγαινα στην Παιανία, αλλά δεν θέλω να δώσω στόχο. Καλά δεν κάνω;