Τι τρέχει με τη Γιαγκούση;

16.03.2001
Hello George! Πως βλέπεις το αγγλικό μου καλό; Πως πάνε τα αθλητικά, έχεις κανένα νέο για τον ΠΑΟΚ, διότι έχω αγανακτήσει η οπαδός με τα όσα γίνονται. Τέλος πάντων, ο λόγος που σου γράφω και αποσπώ την προσοχή σου είναι τα όσα υποτίθεται πως συμβαίνουν στην "Πύλη", καθότι γνωρίζω καλά πόσο λάτρης του Nightlife είσαι.
Hello George! Πως βλέπεις το αγγλικό μου καλό; Πως πάνε τα αθλητικά, έχεις κανένα νέο για τον ΠΑΟΚ; Θα φύγει ο Μπατατούδης ή θα μας καθίσει "στο σβέρκο" σαν το Βουλινό; Και συγνώμη για τον τρόπο που μιλάω, αλλά έχω αγανακτήσει η οπαδός με τα όσα γίνονται στην ΠΑΟΚΑΡΑ. Τέλος πάντων, ο λόγος που σου γράφω και αποσπώ την προσοχή σου είναι τα όσα υποτίθεται πως γίνονται στην "Πύλη", καθότι γνωρίζω καλά πόσο λάτρης του Nightlife είσαι. Άσε φίλε έχω μπερδευτεί εντελώς και δεν ξέρω τι να πιστέψω. Έφυγε η Γιαγκούση από το κέντρο ή όχι; Διάβασα κάπου ότι το Λιτσάκι πριν δύο εβδομάδες τα βρόντηξε στην κυριολεξία κι έφυγε από την "Πύλη" λίγο πριν εμφανιστεί για το δεύτερο μέρος του προγράμματος. Έκτοτε -λέει το ίδιο ρεπορτάζ- δεν εμφανίστηκε στο κέντρο. Μόλις το διάβασα έπαθα κι απέδωσα τη συμπεριφορά που αλλού; Στην "άνεση" της αοιδού. Αν και κάποια στιγμή υπέθεσα ότι για να μην έχει δώσει σημεία ζωής μπορεί να την...έφαγε το φίδι της ο Νικόλας.
Άσε, δε, που αμέσως σκέφτηκα εσάς τους άνδρες-θαμώνες. Τι θα κάνετε όταν θα πηγαίνετε στο κέντρο; Δε λέω καλός ο Αλκαίος, αλλά οι ικανότητες και κυρίως τα μινιμαλιστικά ενδύματα της Λίτσας είναι το κάτι άλλο. Έτσι, δε μου είχες πει τις προάλλες που επισκέφθηκες το κέντρο; Τέλος πάντων, σε ένα άλλο έντυπο διάβασα ότι η Γιαγκούση απουσίασε από την "Πύλη" την προηγούμενη εβδομάδα για δύο βράδια, εκ των οποίων το ένα ήταν η "ημέρα της γυναίκας". Μπερδεύτηκα. Τελικά τι πραγματικά συμβαίνει; Στην αρχή Γιώργο μου είπα να αδιαφορήσω για το θέμα, μετά όμως κάτι με "έκαιγε" μέσα μου. Έπρεπε να μάθω την αλήθεια.
Πήρα που λες συνάδελφε χθες το βράδυ -θα ήταν 2 μετά τα μεσάνυχτα- στο κέντρο και βρέθηκα προ εκπλήξεως. Στο τηλέφωνο απάντησε ο φύλακας και ξέρεις τι μου είπε; Το μαγαζί είναι κλειστό, λόγω έκτακτου ρεπό. Απόρησα. Πεμπτιάτικα που υποτίθεται πως είναι από τις πιο κερδοφόρες μέρες, αυτοί είναι κλειστοί; Ρώτησα για περαιτέρω λεπτομέρειες, αλλά ο άνθρωπος δεν ήξερε. Και δικαιολογημένα φύλακας είναι.
Τα πράγματα ανατράπηκαν. Εκεί που έλεγα ότι δεν θα ασχοληθώ τώρα θέλω να μάθω πράγματι τι τρέχει. Όχι για μένα, αλλά για σένα ρε κουτό που σχεδίαζες να ξαναπάς στο κέντρο για να απολαύσεις το Λιτσάκι. Πήρα που λες τηλέφωνο σήμερα για να ρωτήσω αν θα είναι ανοιχτά και μου απάντησαν πως θα λειτουργήσουν κανονικά. Χωρίς, όμως τη Γιαγκούση, διότι είναι άρρωστη. Να σου πω την αλήθεια δεν έχω λόγο να μην το πιστέψω. Θα περιμένω, όμως κι όταν μάθω κάτι θα είσαι ο πρώτος που θα ενημερώσω.
Υ.Γ. 1 Το σίγουρο πάντως είναι ότι οι σχέσεις της με τον Αλκαίο είναι στο χειρότερο σημείο.
Υ.Γ. 2 Άκου τη σκέφτηκα. Φαντάσου ότι είσαι ιδιοκτήτης και στο σχήμα έχεις Γονίδη - Γιαγκούση - Μαζωνάκη (γνωστοί για τις κατά καιρούς έριδές τους) τι τύχη λες να έχει το μαγαζί σου;