Άνοιξαν τα κέντρα και μας περιμένουν!

08.12.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Περίοδο πρεμιέρας των "πολιτιστικών κέντρων" είναι αυτή που διανύουμε, όπου το ένα μετά το άλλο νυχτερινά μαγαζιά ανοίγουν τις πύλες τους! Την εβδομάδα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Περίοδο πρεμιέρας των "πολιτιστικών κέντρων" είναι αυτή που διανύουμε, όπου το ένα μετά το άλλο νυχτερινά μαγαζιά ανοίγουν τις πύλες τους! Την εβδομάδα που μας πέρασε, έκαναν έναρξη ο Αντώνης Ρέμος, η Ελλη Κοκκίνου και ο Sakis Ρουβάς με τον Γιώργο Τσαλίκη. Τα ακροβατικά, τα αεροπλανικά και γενικότερα το made in Greece show, δεν έλειψαν σε κάποια από τα κέντρα.

Στο "Fever", ας πούμε, όπου άδουν ο Sakis, ο Γιώργος και οι ONE είχαμε μία παράσταση - υπερθέαμα που περισσότερο έφερνε σε...τσίρκο (με την καλή έννοια πάντα) παρά σε μπουζουκερί με ελαφρο-λαϊκόποπ ακούσματα. Ο Ρουβάς επέστρεψε στις αθηναϊκές πίστες μετά από δύο χρόνια και το γεγονός "εορτάστηκε" με το πλέον φαντασμαγορικό τρόπο. Στην αρχή εμφανίζεται πάνω σε έναν κόκκινο δράκο, μετά ερωτοτροπεί με τις σέξι χορεύτριες του μπαλέτου, στη συνέχεια κρέμεται από κάτι σχοινιά, ενώ καθ' όλη τη διάρκεια του show του οι "Ρουβίτσες" από κάτω χτυπιούνταν υστερικά και λιγωμένες στη θεά των γυμνασμένων κοιλιακών του αοιδού. Ο Τσαλίκης αν κι εκπροσωπεί το λαϊκό μέρος του σχήματος, επίσης είχε φαντασμαγορικά στοιχεία στο πρόγραμμά του, διότι οι σύγχρονοι...λαϊκοί βάρδοι ένα κρέμασμα από τον πολυέλαιο επιβάλλεται να το κάνουν. Αν και στην προκειμένη περίπτωση, ο Γιώργος βγήκε από ένα μάτι (του κυκλώνα;) Οι ONE, πάλι, εμφανίστηκαν γυμνοί από τη μέση και πάνω (άλλη τάση της νεοελληνικής ποπ), ενώ κατέβηκαν από το ταβάνι σαν τους άνδρες - αράχνη! Σε γενικές γραμμές, πάντως, το κέφι ήτο αμείωτο, ενώ στην έναρξη το παρών έδωσαν οι δικοί τους επώνυμοι άνθρωποι, όπως ο Γιώργος Θεοφάνους, ο Ηλίας Ψινάκης, ο Γιώργος Μαρίνος, η Μαρία Παπαπέτρος.

Στο "Studio Πειραιώς" τα πράγματα ήσαν πιο ήρεμα. Ο Αντώνης Ρέμος δεν είναι εκπρόσωπος του άνωθεν ρεύματος κι έτσι μαζί με τον Μίμη Πλέσσα τραγούδησαν επί γης παλαιές και νέες επιτυχίες. Μαζί του είναι η Έλενα Παπαρίζου, η οποία απέσπασε θετικές κριτικές για την μετά Antique σόλο καριέρα της και ο Γρηγόρης Πετράκος (ex Fame Story) ο οποίος επίσης εντυπωσίασε με τις φωνητικές του ικανότητες. Στην πρεμιέρα βρέθηκαν η Ζέτα Μακρυπούλια και η μητέρα του Ρέμου, οι οποίες από το πρώτο τραπέζι πίστα καμάρωναν αγαπημένο και βλαστάρι αντίστοιχα. Μάλιστα, κατά διαστήματα - βαθύτατα συγκινημένες και οι δύο - κρατούσε η μία το χέρι της άλλης. Τρυφερές στιγμές πεθεράς - νύφης.

Η πρεμιέρα του "Romeo" απασχόλησε τα μάλα τα δελτία ειδήσεων εδώ και τρεις μέρες καθότι η αοιδός του μαγαζιού, η Έλλη Κοκκίνου έκανε εμφάνιση με λουκ "κοιτάξτε με δε μοιάζω με την Βανδή". Και σε ποια μοιάζει; Έλα μου ντε. Πάντως, όλοι συμφώνησαν πως οι αφέλειες και τα ρούχα Μακ Ντόναλντ που φοράει, της έχουν δώσει έναν άλλον αέρα. Πάντως, στην πρεμιέρα εντυπωσίασε, ενώ εκεί βρέθηκε ο "μέντορας" της Φοίβος και ο υιός Κυριακού. Μαζί της εμφανίζονται ο Ανδρέας ΣτάμοςΟρθούλα δε βρέθηκε κοντά του λόγω ξυλοδαρμού) και ο Νότης (ex Fame Story). Δεν πιστεύω να περιμένεις πως θα σου πω ότι ο τελευταίος απέσπασε θετικές κριτικές για τις φωνητικές του ικανότητες....Σοβαρό σε θέλω!