Έγκυος η Γκουίνεθ Πάλτροου!

04.12.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Στιγμές απόλυτης ευτυχίας ζει η Γκουίνεθ Πάλτροου, η οποία το καλοκαίρι θα κρατάει - με το καλό - στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Στιγμές απόλυτης ευτυχίας ζει η Γκουίνεθ Πάλτροου, η οποία το καλοκαίρι θα κρατάει - με το καλό - στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί. Ω ναι, η διάσημη ηθοποιός είναι έγκυος και δε μπορείς να φανταστείς τη χαρά που έχει μαζί με το σύντροφό της, Κρις Μάρτιν. Τα νέα της εγκυμοσύνης προκάλεσαν ένα μικρό σοκ σε όσους τα πληροφορήθηκαν, διότι μέχρι τα χθες πίστευαν πως η απόκτηση ενός παιδιού δεν ήταν στα άμεσα σχέδια του ζευγαριού.

Αντίθετα, κάποιοι άλλοι σχεδιάζουν και ξανά σχεδιάζουν να αποκτήσουν ένα μωρό. Ονόματα δε λέμε, υπολήψεις δε θίγουμε, όμως ναι μιλάω για τον πρώην της Γκουίνεθ, τον Μπράντ Πιτ. Η κίνηση - ματ, λοιπόν, της Πάλτροου προκάλεσε το θόρυβο της και πια ο κόσμος μία έννοια έχει: πότε θα γίνει ο γάμος; Βλέπεις, τα παιδιά είναι αστεφάνωτα και ως φαίνεται θα μείνουν πολύ καιρό έτσι. Μη σου πω και δια βίου.

Ο εκπρόσωπος της ηθοποιού επιβεβαίωσε την είδηση της εγκυμοσύνης, όμως για επικείμενο γάμο ούτε κουβέντα, διότι δεν έχει ενημερωθεί σχετικά. Πάντως - έτσι πληροφοριακά στο λέω - η Γκουίνεθ θέλει να παντρευτεί (και ποια γυναικά δε θέλει εδώ που τα λέμε;) και για του λόγου το αληθές σε πρόσφατη συνέντευξη της είχε πει με μικρό πόνο στην καρδιά: "Ελπίζω να παντρευτώ με τον Κρις". Γενικά, είναι υπέρμαχος του θεσμού κι απ' ότι μυρίζομαι θα βάλει σε λειτουργία το σχέδιο "πως να κάνεις το φίλο σου να σε παντρευτεί".

Δεκαοχτώ μήνες είναι μαζί, τι στο καλό, δεν έχει ανακαλύψει την "αχίλλειο πτέρνα" του ροκά;