Ο Γεωργούλης με την πρώην του Παπακαλιάτη;

23.10.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Φουντώνουν καθημερινά οι φήμες που θέλουν τον Αλέξη Γεωργούλη να διατηρεί ερωτικό δεσμό με την Ιωάννα Παππά
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Φουντώνουν καθημερινά οι φήμες που θέλουν τον Αλέξη Γεωργούλη να διατηρεί ερωτικό δεσμό με την Ιωάννα Παππά και πλέον δεν έχω λόγο να μην το πιστέψω. Εξάλλου, πρόκειται περί δύο λαμπρούς νέους, όμορφα παιδιά κι ελπιδοφόρα ταλέντα στο χώρο τους οπότε γιατί να μην σμίξουνε τους δρόμους τους; Αφορμή, όπως κυκλοφορεί, για τη γνωριμία τους στάθηκε ένα...παστέλι.

Οι δυο τους αν έχεις προσέξει συμμετέχουν σε διαφημιστικό σποτ γνωστού παστελιού και λίγο η γλύκα του εν λόγω προϊόντος, λίγο το σιροπιαστό φιλί που έδωσαν για τις ανάγκες του σποτ, λίγο η ομορφιά και των δύο, ήρθε και μας προέκυψε έρωτας. Μετά το τέλος της συνεργασίας τους στη διαφήμιση, αυτοί συνέχισαν να βλέπονται και πολλά ζευγάρια μάτια τους έχουν δει να διασκεδάζουν σε μαγαζιά του Ψυρρή. Ο έρωτας τους, λένε, είναι φανερός στους γύρω και απόδειξη...η άνεση που υπάρχει ανάμεσα τους. Α, απόδειξη αποτελούν και κάτι φιλιά που δίνουν καθώς και οι αγκαλιές. Έτσι, για να μην ξεχνιόμαστε.

Κάποιοι "τολμηροί" υποστηρίζουν πως ο νέος δεσμός της Παππά έχει κάτσει στο στομάχι του πρώην της, Χριστόφορου Παπακαλιάτη, ο οποίος (λένε οι "τολμηροί") ούτε θέλει να ακούει το όνομα του Αλέξη. Για του λόγου το αληθές, μας αποκάλυψαν ένα επεισόδιο που έλαβε χώρα ανάμεσα στο "τρίο". Λοιπόν, η Ιωάννα σε ένα γύρισμα πήρε μαζί της και τον Αλέξη, κίνηση που εξόργισε τον Χριστόφορο καθότι ο άνθρωπος δεν είναι από ατσάλι, αλλά άνθρωπος με αισθήματα. Έτσι, κάτι γελάκια, κάτι πονηρά κλεισίματα του ματιού, κάτι φιλάκια στον αέρα, ήρθαν και τον έβγαλαν από τα ρούχα με αποτέλεσμα να γίνει μέγας σαματάς. Μάλιστα, οι φωνές του πρώην ζεύγους τάραξαν σύσσωμο το συνεργείο, που δεν ήξερε τι να κάνει.

Μα, ας έκλεινε τα αυτιά να μην ακούει και τα μάτια να μη βλέπει τον Χριστόφορο να τσακώνεται για μια γυναίκα... Με τον Γεωργούλη κιόλας!