Ο Τομ έδωσε το "o.k."στην Κίντμαν!

24.10.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Το ότι η Νικόλ Κίντμαν σκοπεύει να παντρευτεί στους επόμενους μήνες με τον Λένι Κράβιτς, είναι πράγματι ένα παράξενο γεγονός.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Το ότι η Νικόλ Κίντμαν σκοπεύει να παντρευτεί στους επόμενους μήνες με τον Λένι Κράβιτς, είναι πράγματι ένα παράξενο γεγονός. Ωστόσο, το αφήνω ασχολίαστο (όπως επίσης το γεγονός ότι τόσα ελεύθερα ομορφόπαιδα έχει το Χόλιγουντ, αυτόν βρήκε να αγαπήσει η Κίντμαν;) καθότι όπως λέμε "περί ορέξεως κολοκυθόπιτα". Το κουφό, όμως, της υπόθεσης δεν υπάρχει περίπτωση να το αφήσω να περάσει στο ντούκου. Δεν το θέλει άλλωστε και η "προστάτιδα του κους κους" η Οσία Κατίνα.

Έχουμε και λέμε λοιπόν. Η Νικόλ όταν ο Λένι τη ζήτησε επίσημα σε γάμο - γονυπετής με μάτια βουρκωμένα κι ένα μονόπτερο να βγάζει μάτια - είπε το "ναι", όμως του ζήτησε να το συζητήσει πρώτα με τον Τομ Κρουζ. Που εκείνες οι εποχές, που το συζήταγες με την οικογένεια. Τώρα σου λέει στο Χόλιγουντ είναι trendy να παίρνεις την έγκριση από τους πρώην. Έχει γούστο και κρύβει βαθιά αισθήματα.

Αυτό έκανε και η Κίντμαν, η οποία τηλεφώνησε στον Τομ, λέγοντας του πως είναι πολύ ερωτευμένη με τον Κράβιτς και πως ο ροκάς (αν και δεν του φαίνεται) είναι η αδελφή ψυχή της. Ο Τομ, άνδρας large καθώς είναι, όχι μόνο έδωσε τη συγκατάθεση του, αλλά ευχήθηκε στο ζευγάρι τα καλύτερα. Μέχρι και "καλούς απογόνους" τους είπε και η Νικόλ δάκρυσε από συγκίνηση. Πάντως, απ' ότι ακούγεται οι μόνοι που διαφωνούν με τον επικείμενο γάμο, είναι τα δύο παιδιά της ηθοποιού, Η Ιζαμπέλα και ο Κόνορ, τα οποία δεν γουστάρουν καθόλου τον μέλλοντα πατριό. Κάτι έχει, λένε, η φάτσα του που τους τη σπάει. Έλα βρε...

Αν ο Τομ παντρευτεί την Πενέλοπε Κρουζ θα πάρει με τη σειρά του τη Νικόλ για έγκριση;