Ναι, παντρεύονται Λοπέζ - Αφλεκ!

23.10.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πόσο καιρό είχαμε να μάθουμε για την Τζένιφερ Λόπεζ και τον Μπεν Αφλεκ; Δέκα μέρες, δεκαοχτώ ώρες, 44 λεπτά
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πόσο καιρό είχαμε να μάθουμε για την Τζένιφερ Λόπεζ και τον Μπεν Αφλεκ; Δέκα μέρες, δεκαοχτώ ώρες, 44 λεπτά και 51 δευτερόλεπτα! Λοιπόν, μετά από τέτοια αναμονή και αγωνία για το τι κάνουνε τα παιδιά, σε πληροφορώ πως?παντρεύονται! Ξέρω, η ιστορία σου θυμίζει το ανέκδοτο με τον βοσκό και το λύκο, όπου στο τέλος τρώει τα πρόβατα και κανείς δεν το πιστεύει.

Έτσι και με αυτούς, στο τέλος θα παντρευτούν, θα μας δείχνουν φωτογραφίες από τον γάμο κι εμείς θα λέμε: είναι μασκαρεμένοι για τις Απόκριες. Τέλος πάντων, σύμφωνα με τα τελευταία νέα που κυκλοφορούν γύρω από το δεσμό τους, τα παιδιά σκοπεύουν να παντρευτούν σύντομα και ο γάμος τους δεν θα έχει σχέση με τον πρώτο που σχεδίαζε η Τζένιφερ. Με λίγα λόγια, αυτή η τελετή δεν θα χαρακτηρίζεται από χλιδή και λάμψη, ενώ το κόστος της σε καμία περίπτωση δεν θα αγγίζει τα δύο εκατομμύρια δολάρια, που κοστολογείτο η πρώτη.

Ο γάμος θα γίνει στην Τζόρτζια και καλεσμένοι θα είναι οι πολύ δικοί τους άνθρωποι, δηλαδή, οι γονείς, τα αδέλφια και οι στενοί τους φίλοι. Εννοείται, πως δεν πρόκειται να δοθεί στη δημοσιότητα η ημερομηνία και το μέρος που θα γίνει το μυστήριο, ενώ ήδη έχουν σκεφθεί τι μέτρα θα πάρουν για να αποκλείσουν τα δαιμόνια παπαράτσι. Όλα τα παραπάνω, αποτελούν επιθυμία του Μπεν και η Τζένιφερ είναι υποχρεωμένη να τα ακολουθήσει κατά γράμμα, διότι ο γαμπρός θα το ξανασκάσει κι αυτή τη φορά δεν θα επιστρέψει. Γι αυτό και η Λοπέζ δε λέει τίποτε ούτε στις φίλες της. Για τέτοια μυστικότητα.

Τα διαμαντένια βραχιολάκια (ένα αντρικό κι ένα γυναικείο) αξίας ενός εκατομμυρίου δολαρίων, που αγόρασε είναι κάτι σαν...καλύτερα να αγοράζεις παρά να μιλάς;