Η προίκα της Γιολάντας

11.03.2001
Αγαπητέ Σωτήρη, δεν σου κρύβω πως για να σου γράψω σήμερα βασανίστηκα πάρα πολύ. Βλέπεις μετά το "ψαρωτικό" να το πω τηλεφώνημά σου, όπου μου παρίστανες το δικηγόρο δε έπρεπε καν να σου μιλάω. Κι εγώ τι κάνω; Σου γράφω για την πιο περιζήτητη?νύφη των Αθηνών, τη Γιολάντα Διαμαντή. Η προσωπική της περιουσία αγγίζει το 1 δις δραχμές.
Αγαπητέ Σωτήρη, δεν σου κρύβω πως για να σου γράψω σήμερα βασανίστηκα πάρα πολύ. Μέσα μου έγινε ένας μεγάλος "πόλεμος" -μη το γελάς- για το αν θα έπρεπε να σου αφήσω ένα μου γράμμα. Βλέπεις μετά το "ψαρωτικό" να το πω τηλεφώνημά σου, όπου μου παρίστανες το δικηγόρο δε έπρεπε καν να σου μιλάω. Κι εγώ τι κάνω; Κάθομαι εδώ και σου γράφω. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά θα σου πω και ποια είναι η πιο περιζήτητη νύφη των Αθηνών. Έτσι για να το έχεις στα υπόψη σου μήπως και...
Λοιπόν, είναι η Γιολάντα Διαμαντή και ο λόγος που την κάνει περιζήτητη είναι η προίκα της. Εντάξει δε λέω είναι και όμορφη, αλλά όταν έχεις προσωπική περιουσία που - κάθεσαι Σωτηράκη μου; - αγγίζει το 1 δις δραχμές, ε ποιος τα κοιτάει αυτά. Σωστά; Διάβασε τώρα το έχειν - πως βλέπεις το αρχαίο μου; - της Γιολάντας. Ένα ρετιρέ στη Βούλα, 150 τ.μ. αξίας 180.000.000 δρχ. ένα διαμέρισμα 170 τ.μ. στο Παλαιό Φάληρο αξίας 200 εκατομμυρίων (δώρο από τον πατέρα της), ένα εξοχικό στη Βυτίνα, αξίας 150.000.000 δρχ, ένα πύργο στην Άνδρο -κληρονομιά από τον παππού της- αξίας 400.000.000δρχ και καταθέσεις στην τράπεζα 50.000.000 δραχμές.
Τώρα η αλήθεια δεν ξέρω αν σε κούρασα ή σε τρέλανα με όλους αυτούς τους αριθμούς. Ξέρω όμως ότι είναι πέρα για πέρα αληθινοί γι αυτό τυχερός όποιος την πάρει. Και κάτι τελευταίο για να κλείσω το θέμα Διαμαντή. Θα έχεις ακούσει που λέγεται πως συνδέεται συναισθηματικά -έτσι δεν το λένε ευπρεπώς;- με τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο, τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού. Λοιπόν τίποτε δεν είναι ακόμη σίγουρο, οι δυο τους το διαψεύδουν κι εγώ δεν έχω κανένα λόγο να μην το πιστέψω. Επειδή, όμως όπου "υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά" εγώ θα το ερευνήσω και θα σε ενημερώσω αμέσως. Έτσι για να μάθουμε δηλαδή που θα πάει η...προίκα.