Μόνο "φίλοι" Αλιμπέρτη - Πάριος

10.03.2001
Αγαπητέ Σωτήρη, θυμάσαι που τις προάλλες σχολιάζαμε αν τελικά η Σοφία Αλιμπέρτη τα ξαναβρήκε -ερωτικά- με τον Πάριο; Λοιπόν σου λέω και δε χωράει αμφισβήτηση ότι μεταξύ τους δεν τρέχει τίποτε. Θα πεις εσύ κι αυτές οι φωτό που είδαμε τι ήταν, φωτομοντάζ; Όχι καλέ μου Σωτήρη πραγματικές ήταν αλλά άκρως φιλικές.
Αγαπητέ Σωτήρη, θυμάσαι που τις προάλλες σχολιάζαμε αν τελικά η Σοφία Αλιμπέρτη τα ξαναβρήκε -ερωτικά- με τον Πάριο; Λοιπόν σου λέω και δε χωράει αμφισβήτηση ότι μεταξύ τους δεν τρέχει τίποτε. Θα πεις εσύ κι αυτές οι φωτό που είδαμε τι ήταν, φωτομοντάζ; Όχι καλέ μου Σωτήρη πραγματικές ήταν αλλά άκρως φιλικές. Οι δυο τους είχαν βγει έξω, αλλά για "ιερό" σκοπό. Και θα σου εξηγήσω αμέσως τι εννοώ, διότι σου έχω κι άλλο νέο.
Ακου λοιπόν, η Αλιμπέρτη είχε γενέθλια και σχεδίασε να τα περάσει με τους δύο γιους της. Ο μεγάλος, όμως ο Μιχαήλ - Άγγελος ζήτησε από τη μαμά του μαζί τους να είναι και ο μπαμπάς, δηλαδή ο Πάριος. Η Αλιμπέρτη δεν έφερε καμία αντίρρηση στην επιθυμία του γιου της. Αφενός για να μην του χαλάσει χατίρι, αφετέρου διότι διατηρεί καλές σχέσεις με τον πρώην σύζυγό της. Και το τονίζω αυτό, προς αποφυγήν παρεξηγήσεως. Έτσι που λες έγινε Σωτήρη μου. Τώρα αν η εμφάνιση έγινε...εμφανίσεις τι να σου πω, ευχάριστο είναι αυτό, δύο πρώην σύζυγοι να τα πάνε καλά.
Τώρα αν αναρωτιέσαι για το δεσμό του Πάριου με την Έλενα σου λέω πως ανήκει στο παρελθόν. Θυμάσαι τα είχαν χαλάσει, ενώ αυτός βρισκόταν στη Θεσσαλονίκη. Οι προσπάθειες για επανασύνδεση που έκανε ο τραγουδιστής δεν έπιασαν τόπο. Ήταν να μην πεισμώσει η νεαρά. Τι να κάνουμε έτσι είμαστε εμείς η νέα γενιά, κεφάλια αγύριστα. Όσον αφορά την Αλιμπέρτη - και κλείνω εδώ το θέμα αυτό - οι φήμες που τη θέλουν να τα έχει ξαναβρεί με τον πρώην αγαπημένο της, Στέλιο μάλλον δεν ευσταθούν.
Στο δεύτερο τώρα νέο που δεν είναι και τόσο ευχάριστο. Η Μπάρμπα εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο για δεύτερη φορά μέσα σε δύο μήνες, για το ίδιο πρόβλημα. Ένιωσε πάλι αδιαθεσία και ζαλάδες. Οι γιατροί της κάνουν μια σειρά ιατρικών εξετάσεων στο πάγκρεας, το συκώτι και τα νεφρά για να δουν τι πραγματικά έχει. Στο νοσοκομείο θα μείνει μέχρι την Κυριακή κι αν θέλεις να της στείλεις μια ανθοδέσμη νοσηλεύεται στην "Ευρωκλινική".