Τελικά τι συμβαίνει με τον Απόστολο;

09.03.2001
Φίλτατε Σωτήρη, η μέρα είναι Παρασκευή και το ρολόι δείχνει 8 μ. μ. Ο καιρός έχει ζεστάνει κι όλοι κάνουν τις βόλτες τους. Τέλος πάντων, στο γράμμα αυτό θα σου μιλήσω για τον Απόστολο Γκλέτσο. Η αλήθεια είναι ότι το όνομά του δεν περιλαμβανόταν στη σημερινή λίστα. Έλα, όμως που διάβασα τη συνέντευξή του στο "TV Zapping" και σιγά μην άφηνα ασχολίαστα τα όσα είπε.
Φίλτατε Σωτήρη, η μέρα είναι Παρασκευή και το ρολόι δείχνει 8 μ. μ. Ο καιρός έχει ζεστάνει κι ενώ όλοι κάνουν τις βόλτες τους, εγώ είμαι εδώ και δουλεύω. Ευτυχώς για μένα που υπάρχεις κι εσύ αγαπημένε μου αρχισυντάκτα και σου γράφω καμιά κουβέντα. Έτσι ξεχνάω τι μέρα είναι και πως θα τελειώσω μόλις τα μεσάνυχτα. Μη σε κουράζω, όμως με τα δικά μου γιατί σου έχω πολλά νέα και σε θέλω κεφάτο για να τα διαβάσεις όλα. Στο γράμμα αυτό θα σου μιλήσω για τον Απόστολο Γκλέτσο. Η αλήθεια είναι ότι το όνομά του δεν περιλαμβανόταν στη σημερινή λίστα. Έλα, όμως που διάβασα τη συνέντευξή του στο "TV Zapping" και σιγά μην άφηνα ασχολίαστα τα όσα είπε.
Που λες, ο Απόστολος εμμέσως πλην σαφώς άφησε να εννοηθεί ότι δεν έχει χωρίσει με τη Μαρία Μαγγίνα (αυτή τη μελαχρινή κοπέλα που έκανε τατουάζ το όνομά της), λέγοντας απλά ότι δεν ισχύουν όσα γράφονται τελευταία. Εγώ Σωτήρη μου πάω πάσο σε αυτά που λέει ο Απόστολος, έλα όμως που έχει να εμφανισθεί με τη Μαγγίνα παραπάνω από τρεις μήνες. Τώρα εσύ ως αγνός και απονήρευτος άνθρωπος που είσαι θα πεις πως αποφεύγουν τις κοσμικές εξόδους και την περνούν φίνα στο σπιτάκι τους. Όχι καλέ μου αρχισυντάκτα, δε συμβαίνει αυτό, διότι απλά ο Γκλέτσος όλο αυτό το διάστημα πηγαίνει σε μπαράκια και ποτέ μόνος του
Δεν θα πω ότι συνοδευόταν με διαφορετικές αιθέριες υπάρξεις, διότι δεν αποκλείω να είναι φίλες του, όπως η...Μαστροκώστα. Αλλά για στάσου, η Μαγγίνα αν όντως είναι κοπέλα του τόσο ανεκτική είναι πια; Συμφωνείς; Τέλος πάντων, σου έχω και κάτι που σε ενδιαφέρει. Ο Απόστολος δεν κατεβαίνει στην πολιτική και δη, με το καινούργιο κόμμα του Καρατζαφέρη. Ούτε, δηλαδή έχει σκοπό να πολιτευθεί, αλλά και αν ποτέ το αποφάσιζε δε νομίζω ότι θα διάλεγε το συγκεκριμένο συνδυασμό. Για το τέλος σου έχω μια απορία που μου γεννήθηκε, διαβάζοντας τη συνέντευξη. Ο μέσος Έλληνας είναι άπιστος; Γράψε μου σε παρακαλώ σε ένα χαρτάκι την απάντηση κι άφησε τη πάνω στο γραφείο.
Υ.Γ. Τελικά ο Απόστολος δεν τα "έχει" με αυτή την ωραία αισθητικό, Δέσποινα Καϊσίδου;