Θέλω τη μύτη σου Νικόλ

11.03.2001
Αγαπητέ Σωτήρη, στο γράμμα αυτό θα σου μιλήσω για τις πλαστικές επεμβάσεις. Και τη νέα τρέλα που κυκλοφορεί στο Μπέβερλι Χιλς, όπου θέλει τις γυναίκες και τους άντρες να ζητούν από τους πλαστικούς χειρουργούς να τους κάνουν σαν τη Λοπέζ και τον Τομ Κρούζ.
Αγαπητέ Σωτήρη, όσο κι αν λέω ότι δεν πρόκειται να σου ξαναγράψω, ποτέ δεν το τηρώ. Φαίνεται πως είσαι το "ναρκωτικό" μου, διότι δεν εξηγείται διαφορετικά. Κάθε φορά που μαθαίνω, διαβάζω ή ακούω κάτι αμέσως σκέφτομαι εσένα. "Να το γράψω στο Σωτηράκη" λέω και ξαναλέω. Τέλος πάντων, στο γράμμα αυτό θα σου μιλήσω για τις πλαστικές επεμβάσεις. Μην τρομάζεις δεν θα είναι ένα ιατρικό εγχειρίδιο, ξέρεις πως είμαι παντελώς άσχετη με το θέμα. Απλά θα σου πω για τη νέα τρέλα που κυκλοφορεί στο Μπέβερλι Χιλς, όπου θέλει τις γυναίκες και τους άντρες να ζητούν από τους πλαστικούς χειρουργούς να τους κάνουν σαν τη Λοπέζ και τον Τομ Κρούζ.
Τώρα θα πεις εσύ "και τι με νοιάζει εμένα, τι κάνουν στην Αμερική". Όχι Σωτήρη δεν είναι έτσι, διότι αν η "μόδα" αυτή έρθει στην Ελλάδα δεν πρέπει να ξέρουμε πέντε πραγματάκια; Και κυρίως δεν πρέπει να γνωρίζουμε τις τιμές; Αν αργότερα εσύ θελήσεις να γίνεις σαν τον Ράσελ Κρόου και πας στο Φουστάνο για παράδειγμα, δεν πρέπει να ξέρεις περίπου πόσο θα σου στοιχίσει;
Λοιπόν, έρευνες έδειξαν ότι στην πλειοψηφία τους οι γυναίκες επιθυμούν να αποκτήσουν τη μύτη της Νικόλ Κίντμαν, τα μάτια της Γουινόνα Ράιντερ, τα χείλη της Κιμ Μπάσιντζερ (συμφωνώ κι επαυξάνω), τα μήλα της Τζένιφερ Λοπέζ (και τα οπίσθια συμπληρώνω εγώ), το πηγούνι της Σάντρα Μπούλοκ και το σώμα της Σάλμα Χάγιεκ (και να φανταστείς είναι μόνο 1.56 ).
Στους άνδρες τώρα Σωτήρη μου και δώσε βάση εδώ, διότι ποτέ δεν ξέρεις."Mr. Μύτη" - συγνώμη μπερδεύτηκα- Ρόμπ Λόου, ωραιότερα χείλη Μπράντ Πιτ, καλύτερα μάτια Τομ Κρούζ, πηγούνι Κιανού Ριβς, σαγόνι Χάρισαν Φορντ και μαλλιά Ρίτσαρντ Γκιρ (άσχετο αυτό, με μια βαφή χρώματος γκρι μπορείς να πετύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα).
Το επίμαχο τώρα ερώτημα. Πόσο θα κοστίσει αν "αγοράσεις" όλα τα χαρακτηριστικά; Τίποτε στη φθήνια είναι, μόλις 14 εκατομμύρια δραχμές.