Η Σπίαρς, ο Τζάκσον και η...πρόσκληση

11.03.2001
Ελενάκι γεια σου, είναι η πρώτη φορά που σου γράφω και πραγματικά είμαι πολύ συγκινημένη. Αφορμή για το γράμμα μου στάθηκε ένα νέο που έμαθα για την Μπρίτνεϊ Σπίαρς. Είναι πολύ δυσάρεστο και πρωταγωνιστές έχει την ίδια και τον Μάικλ Τζάκσον.
Ελενάκι γεια σου, είναι η πρώτη φορά που σου γράφω και πραγματικά είμαι πολύ συγκινημένη. Αφορμή για το γράμμα μου στάθηκε ένα νέο που έμαθα για την Μπρίτνεϊ Σπίαρς. Είναι πολύ δυσάρεστο γι αυτό και σου το γράφω, επειδή ξέρω πόσο πολύ θα χαρείς. Πάντως, τι σου φταίει το καημένο το κοριτσάκι και δεν το χωνεύεις; Δεν είναι καλλίφωνη, δεν έχει την καλύτερη σκηνική παρουσία, ή μήπως σε ενοχλεί που είναι "παρθένα". Λέει τώρα αυτή, διότι ο κόσμος άλλα πιστεύει. Τέλος πάντων, μπαίνω κατευθείαν στο ψητό για να μη σε κρατώ και σε αγωνία.
Η Σπίαρς που λες από μικρή ήταν μεγάλη φαν του Μαίκλ Τζάκσον. Αγόραζε όλους τους δίσκους του, κρέμαγε τις αφίσες του στο δωμάτιό της κι άλλα διάφορα που κάνουν οι θαυμάστριες, ενώ είχε ένα μεγάλο όνειρο. Να τον γνωρίσει κάποτε από κοντά. Όταν έγινε διάσημη ανά τον κόσμο ήλπιζε πως κάποτε θα ερχόταν η στιγμή που το όνειρο της θα γινόταν πραγματικότητα. Και ήρθε. Τρόπος του λέγειν δηλαδή, διότι όπως θα διαπιστώσεις παρακάτω, το όνειρο της έγινε...εφιάλτης (ωραία δε σου τα γράφω; Δεν ξέρω τι με έπιασε).
Τον προηγούμενο μήνα (μπορεί να είναι μπαγιάτικη χρονικά η είδησούλα, όμως είναι α-πο-κλει-στι-κη) ο Τζάκσον κάλεσε στην έπαυλή του στην Καλιφόρνια το αγόρι της Σπίαρς, Τζάστιν Τίμπερλέικ κι άλλους φίλους. Ο Τζάστιν πήρε την πρωτοβουλία να πάει μαζί του και η αγαπημένη του. Έλα, όμως που λογάριασε χωρίς τον ξενοδόχο. Ο Τζάκσον με το που είδε τη μικρά, χωρίς ίχνος φιλοξενίας είπε "Γιατί έπρεπε να φέρεις κι αυτή μαζί σου"; Ακου εκεί Ελένιτσα μου αυθάδεια. Εσύ τώρα θα σκέφτεσαι ότι καλά της έκανε , αλλά όχι κι έτσι. Το κορίτσι ήρθε σε δύσκολη θέση, έμπηξε αμέσως τα κλάματα κι όπου φύγει - φύγει. Ο αγαπημένος της έτρεξε πίσω της για να την καθησυχάσει, όμως το κακό είχε γίνει. Τη "Ξεφτίλα" δεν τη γλίτωσε.
Πάντως, τι να πω ρε Ελένη μου δύσκολοι καιροί για θαυμαστές, με τέτοια...είδωλα. Αλήθεια εσύ έχεις;