Επώνυμες σχέσεις Νο1

12.03.2001
Αγαπητέ Σωτήρη, καλή εβδομάδα να έχουμε γεμάτη ενέργεια και...κέφι. Σήμερα θα σου γράψω για τις σχέσεις κάποιων επωνύμων. Ξέρεις, πως είναι, αν έχουν σκηνές ζηλοτυπίες κι άλλα διάφορα "πικάντικα".
Αγαπητέ Σωτήρη, καλή εβδομάδα να έχουμε γεμάτη ενέργεια και...κέφι. Αν και για το δεύτερο είμαι σίγουρη πως δεν έχεις πρόβλημα καθότι είναι κοινό μυστικό πως εσύ διαθέτεις κέφι και μάλιστα αστείρευτο. Σήμερα καλέ μου φίλε θα σου γράψω για τις σχέσεις κάποιων επωνύμων. Ξέρεις, πως είναι, αν έχουν σκηνές ζηλοτυπίες κι άλλα διάφορα "πικάντικα". Μην τρομάζεις τα της...κρεβατοκάμαρας δεν θα τα θίξω (αν και ξέρω πολλά), διότι πάνω από όλα ξέρω να σέβομαι. Εσύ δεν μου το χεις διδάξει αυτό; Διάβασε τώρα και πάρε μαθήματα - όπου κρίνεις εσύ ότι αξίζει - για να μην υποπέσεις στο μέλλον σε παρόμοια σφάλματα.
Μέγας ζηλιάρης είναι που λες Σωτηράκη μου ο Ντέμης Νικολαϊδης, κάνοντας δύσκολη τη ζωή της Βανδή. Αν και μεταξύ μας, εμένα μου φαίνεται πως της καλαρέσει. Και πριν με χαρακτηρίσεις υπερβολική σου λέω ότι κάθε φορά που διαβάζει ή ακούει κάτι σχετικό με την αγαπημένη του ή βλέπει φωτογραφίες της με άλλους άνδρες -πλην αυτού- γίνεται έξαλλος. Σπάει ό, τι βρίσκει μπροστά του, ουρλιάζει και κλείνει δυνατά τις πόρτες. Κι αυτή τι κάνει; Στην αρχή τα υπέμενε όλα, μετά το έριξε στην αδιαφορία και κάθε φορά που ο Ντέμης φωνάζει, φεύγει από το σπίτι, περιμένοντας τη συγνώμη του. Και την έχει.
Είδες φίλτατε τι σου είναι ο έρωτας; Πάμε τώρα παρακάτω. Το ακριβώς αντίθετο συμβαίνει στο ζεύγος Ρέμου - Μακρυπούλιας. Εδώ φωνάζει η γυναίκα και δικαιολογημένα, καθότι ο Αντώνης είναι ολίγον τι αυθόρμητος. Εγώ δε σου λέω ότι ισχύουν όλα αυτά που γράφουν τα περιοδικά για διάφορα...τσιλιμπουρδίσματά του, όμως ο ανοιχτός του χαρακτήρας εύλογα μπορεί να προκαλέσει ζήλιες. Τώρα εσύ, ως άνδρας θα πεις "σιγά μωρέ. Εσείς οι γυναίκες είστε υπερβολικές". Τι να σου πω δεν ξέρω για όλες μας, αλλά η Μακρυπούλια κάθε φορά που μαθαίνει κάτι γίνεται "θηρίο ανήμερο".
Το γράμμα μου κλείνει εδώ, όχι όμως και αυτά που έχω να σου πω. Επειδή είναι πολλές οι σχέσεις λέω να το χωρίσω σε μέρη (σαν τις ταινίες ένα πράγμα. Νο 1, 2 κ.τ.λ.) και να σου γράφω από λίγο κάθε μέρα. Τι λες δεν είναι ωραία η ιδέα μου; Κι εσύ να μορφωθείς κι εγώ να τα βγάλω από μέσα μου, γιατί θα σκάσω.