Οι "βανδαλισμοί" του Μάικλ Τζάκσον!

11.09.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Πέντε χιλιάδες δολάρια έδωσε ο Μάικλ Τζάκσον για μία βραδιά σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου στο Μαϊάμι και η αφεντιά του θεώρησε πως έχει το δικαίωμα
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Πέντε χιλιάδες δολάρια έδωσε ο Μάικλ Τζάκσον για μία βραδιά σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου στο Μαϊάμι και η αφεντιά του θεώρησε πως έχει το δικαίωμα να κάνει ο, τι θέλει σε αυτή. Ακόμη και να τη γκρεμίσει. Με ανοιχτό το στόμα είναι ακόμη οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου Mandarin Oriental, οι οποίοι κάνουν το σταυρό τους που φώτισε ο Θεός τον "Τζάκο" και δεν πήρε τη βαριοπούλα να γκρεμίσει τους τοίχους.

Γιατί, όλα τα άλλα τα έκανε. Και τι έκανε; Αυτός ή κάποιοι από τους συνεργάτες του που ήταν μαζί, πήραν ένα μαρκαδόρο κι έγραψαν διάφορα συνθήματα στους τοίχους, ενώ και τα έξι δωμάτια της σουίτας ήταν άνω κάτω, λες και είχε περάσει...τυφώνας. Επίσης (κι εδώ μιλάμε για την απόλυτη παλαβομάρα ανθρώπου) ο διάσημος πελάτης άφησε πίσω - έτσι ως ενθύμιο στο προσωπικό του ξενοδοχείου - ένα χαμστεράκι κι έναν αρουραίο. Επίσης, στο πάτωμα ήταν πεταμένες πάνες μωρού (εννοείται χρησιμοποιημένες, διότι μην ξεχνάμε πως πέρα από όλα ο Μάικλ είναι πατέρας και παίρνει παντού μαζί του τα παιδιά) και junk food.

Επειδή, στην Αμερική δεν έχουν την Τατιάνα τους για να στείλει το ρακοσυλλέκτη - ρεπόρτερ της να συγκεντρώσει τα ντοκουμέντα και να κάνει το ρεπορτάζ, οι υπάλληλοι αναγκάστηκαν να μαζέψουν οι ίδιοι τα σκουπίδια. Οι ζημιές πάντως, φτάνουν τα 200 ευρώ, ενώ η φωτογραφία του Τζάκσον μπήκε δίπλα σε αυτές του Μπιν Λάντεν και του Σανταμ Χουσεϊν, ως των "ανεπιθύμητων πελατών". Ωστόσο, ο εκπρόσωπος του πρώην σταρ αρνείται πως ο πελάτης του έκανε τους άνωθεν βανδαλισμούς. Να μου πεις, τι θα έλεγε "Αχ μωρέ, ξέρετε ο Μάικλ είναι κομμάτι τσαπατσούλης"!