Τα σκουπίδια της Μενεγάκη!

09.09.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Η Ελένη Μενεγάκη δεν είναι έγκυος εκατό τα εκατό και η παραμικρή αμφιβολία που ενδεχομένως να είχε κάποιος "σβήστηκε" το μεσημέρι της Δευτέρας
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Η Ελένη Μενεγάκη δεν είναι έγκυος εκατό τα εκατό και η παραμικρή αμφιβολία που ενδεχομένως να είχε κάποιος "σβήστηκε" το μεσημέρι της Δευτέρας δια στόματος ρακοσυλλέκτη - ρεπόρτερ της Τατιάνας. Ο δαιμόνιος συνεργάτης της Στεφανίδου στην αποστολή που του ανατέθηκε και ήταν το ψάξιμο των σκουπιδιών της γνωστής παρουσιάστριας, ανακάλυψε το αδιάψευστο πειστήριο αυτό που έχει φτερά αλλά δεν πετάει και που όταν είναι χρησιμοποιημένο δεν υπάρχει περίπτωση η κάτοχος του να είναι έγκυος.

Ευτυχώς για εμάς, ο ρακοσυλλέκτης - ρεπόρτερ δεν έδειξε στην οθόνη το συγκεκριμένο πειστήριο, όμως μας έδειξε την πάνα βρακάκι του μωρού ως απόδειξη πως η Ελένη είναι μία σωστή νοικοκυρά, δούλα και κυρά. Η δε Τατιάνα πολύ συγκινήθηκε από το τύλιγμα της πάνας, το οποίο όπως είπε η έμπειρη μάνα προδίδει μία σωστή και τρυφερή μητέρα. Η σακούλα της Μενεγάκη ήταν τίγκα στο σκουπίδι και ο...μάχιμος ρεπόρτερ έβγαζε προσεκτικά το περιεχόμενο, αναλύοντας μας τι ήταν αυτά που βλέπαμε. Στην οικογένεια της Μενεγάκη, λοιπόν, μάθαμε πως διαβάζουν Έθνος (μάλλον ο άνδρας του σπιτιού), Εσπρέσο και Τραφικ, πίνουν πλήρες φρέσκο γάλα, τρώνε γιαουρτάκια, σοκολάτες, φρουτόκρεμες το μωρό, ενώ τις μέρες εκείνες που έγινε το άξιο προς Πούλιτζερ ρεπορτάζ, ο μπέμπης είχε πυρετό.

Βέβαια, το θέμα δεν αφορούσε μόνο την Ελένη Μενεγάκη. Ο ρακοσυλλέκτης - ρεπόρτερ έψαξε και τα σκουπίδια της Άντζελας Δημητρίου, τα οποία περιείχαν παιδικές ζωγραφιές, άπαχο γιαουρτάκι, άπαχο γάλα και άλλα τα οποία δεν ενθυμούμε διότι με είχε πιάσει αηδία. Η ιδέα αυτή είναι πρωτότυπη για τα δεδομένα ελληνικών εκπομπών (γι αυτό και η Τατιάνα καμάρωνε ωσάν γύφτικο σκερπάνι για τα έργα της) κι ελπίζουμε να μη την ακολουθήσουν άλλες εκπομπές ανάλογου περιεχομένου. Πάντως, η Στεφανίδου με σατανικό χαμόγελο απείλησε πως θα δείξει κι άλλα τέτοια "ρεπορτάζ" καθώς έχουν ψάξει τα σκουπίδια κι άλλων επωνύμων.

Ο τρόμος έχει φωλιάσει πάνω από την εγχώρια show biz κι έρχεται από...τον κάδο απορριμμάτων. Μήπως να τα καίνε καλύτερα;