Οι συνέπειες ενός φιλιού!

09.09.2003
Αγαπημένη μου Αγγελική,Μαλλί με μαλλί λέγεται πως πιάστηκαν η Μπρίτνεϊ Σπίαρς και η Κριστίνα Αγκιλέρα κι αιτία ήταν το καυτό φιλί που έδωσε η πρώτη με τη Μαντόνα
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Μαλλί με μαλλί λέγεται πως πιάστηκαν η Μπρίτνεϊ Σπίαρς και η Κριστίνα Αγκιλέρα κι αιτία ήταν το καυτό φιλί που έδωσε η πρώτη με τη Μαντόνα, στα βραβεία του MTV. Η Αγκιλέρα, λένε οι κακές οι γλώσσες, θύμωσε επειδή η Μπρίτνεϊ φίλησε με πάθος τη Μαντόνα, ενώ η ίδια ήτο συγκρατημένη στο συγκεκριμένο σημείο του νούμερου που είχαν οι τρεις καλλιτέχνιδες. Η αλήθεια είναι πως αυτό που την ενόχλησε ήταν το γεγονός ότι κανείς δεν ασχολήθηκε μαζί της, ενώ το όνομα της Σπίαρς ακουγόταν παντού.

Η Αγκιλέρα θεώρησε πως η συνάδελφός της επίτηδες έδωσε το καυτό φιλί καθώς ήταν ο καλύτερος τρόπος για να επιστρέψει στα καλλιτεχνικά δρώμενα. Η ιδέα, λοιπόν, σφηνώθηκε στο μυαλό της Κριστίνα κι όταν συνάντησε την Μπρίτνεϊ σε κλαμπ του Λος Αντζελες, άρχισε να τη βρίζει κι αν δεν επενέβαιναν οι ψυχραιμότεροι τα extensions των κοριτσιών θα γίνονταν φύλλο και φτερό.

Η Σπίαρς, απ' ο, τι δήλωσε, δεν χολόσκασε από το γεγονός, ούτε την αγγίζουν οι κατηγορίες της Κριστίνα. Αυτό που την ενδιέφερε ήταν η αντίδραση των γονιών της για το επίμαχο φιλί, οι οποίοι ως φαίνεται είναι τα μάλα cool τύποι, αφού απόλαυσαν τη σκηνή. Και να φανταστείς, το αγνό και αθώο τέκνο τους όταν συνειδητοποίησε τι έκανε, παραλίγο να βάλει τα κλάματα από φόβο τι θα πει η μαμά της. Πάντως, για να λέμε τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη, το φιλί που αντάλλαξε με τη Μαντόνα δεν ήταν...προϊόν μίας αθώας παιδούλας. Μάλλον, για ξεπεταγμένης κορασίδας θα έλεγα πως έμοιαζε.