Η ώρα της χολής!

08.09.2003
Αγαπημένη μου Αγγελική,Στον Αντώνη Ρέμο βρέθηκε τις προάλλες η Καίτη Γαρμπή μετά του συζύγου της, Διονύση Σχοινά.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Στον Αντώνη Ρέμο βρέθηκε τις προάλλες η Καίτη Γαρμπή μετά του συζύγου της, Διονύση Σχοινά. Το ζευγάρι, που εμφανίζεται με τον Τόλη Βοσκόπουλο σε κέντρο της Θεσσαλονίκης, επισκέφτηκε το φίλο τους με μεγάλη παρέα, ενώ η παρουσία τους δεν πέρασε απαρατήρητη καθώς ο Ρέμος δε σταμάτησε στιγμή να τους αφιερώνει τραγούδια, αλλά και να τους πειράζει. Κι εδώ έχουμε τη χολή της υπόθεσης που δεν κάνει το νέο μου μία γλυκανάλατη είδηση για φίλους. Η Γαρμπή με το Σχοινά εντελώς ξαφνικά αποχώρησαν από το κέντρο, αφήνοντας τον Αντώνη με την απορία: "Που πάτε ρε παιδιά"; Απ' ότι λέει ένα κακό πουλάκι, τα παιδιά έφυγαν διότι πειράχθηκαν από τα αστεία του Ρέμου, ο οποίος ανέβασε τον Σχοινά στην πίστα και του είπε: "Ρε πως μεγάλωσες έτσι; Έκανες παιδιά κι εγώ ακόμη". Τώρα σου κάνει λόγο για να τα πάρεις στο κρανίο; Για να το λέει, πάντως, το κάκιστο πουλάκι κάτι θα ξέρει.

Ο συνάδελφός των άνωθεν, ο Sakis Ρουβάς έχει άλλου είδους προβλήματα. Μία πρώην αγαπημένη του από την Κέρκυρα ως φαίνεται ένιωσε ξανά μία φούντωση για το παλιό αμόρε και βάλθηκε να κάνει τη ζωή του δύσκολη. Για παράδειγμα, τι νομίζεις πως έκανε η τρελή κι αλλοπαρμένη γυναίκα στη συναυλία που έδωσε στην Κέρκυρα ο Ρουβάς; Με άγριες προθέσεις και το μάτι της να γυαλίζει προσπάθησε να δει τον Sakis, αλλά για καλή του τύχη στην είσοδο ήταν ο Ηλίας Ψινάκης, ο οποίος λειτούργησε ωσάν...Σκύλα και Χάρυβδη απομακρύνοντάς την από τον χώρο. Η Ρεβέκα, η νυν αγαπημένη του αοιδού, ήταν λίγο πιο πέρα αλλά δεν έδωσε σημασία διότι έχει το πλεονέκτημα της νυν. "Και θέλω να ρθω να σε αρπάξω από την άλλη".

Και μια που ήρθε η κουβέντα σε νυν και πρώην, να σε πληροφορήσω πως ο μεγάλος και μοναδικός έρωτας της Βίκυς Καγιά με τον Λεωνίδα Κόση έλαβε τέλος. Η απόσταση λέει έφθειρε τη σχέση τους, η οποία δεν είναι αεροπλάνο για να αντέξει στα χιλιόμετρα Παρίσι - Νέα Υόρκη - Αθήνα - Κύπρο. Μη στεναχωριέσαι, η Βίκυ αυτή τη στιγμή που σου γράφω δεν κλαίει ούτε και οδύρεται, μα ούτε έχει γεμίσει με καπνούς το δωμάτιο ως επάνω, με κίνδυνο να εμφανιστούν στο όμορφο πρόσωπο της οι καταραμένες ρυτίδες. Το γνωστό μοντέλο βρήκε αμέσως νέο έρωτα, ο οποίος είναι Γάλλος επιχειρηματίας και ανεκτικός στα...ταξίδια. Αν δεν έβρισκε γκόμενο τόσο γρήγορα η Καγιά ποιος θα έβρισκε, εμείς οι κάπως ασχημούτσικες;