Η Καλομοίρα πότε θα γίνει μάνα;

12.08.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Η Καλομοίρα πιο σέξι από ποτέ, άνοιξε την καρδούλα της στο περιοδικό Nitro και μίλησε για όλους και για όλα: για το γάμο της αλλά και για το ότι θέλει να κάνει παιδάκια!

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Η Καλομοίρα πιο σέξι από ποτέ, άνοιξε την καρδούλα της στο περιοδικό Nitro και μίλησε για όλους και για όλα: για το γάμο της αλλά και για το ότι θέλει να κάνει παιδάκια! Όλα καλά ως εδώ. Το θέμα είναι όμως ότι τώρα πια είναι μια άλλη αν κρίνω από τα λεγόμενα της:

"Τώρα που παντρεύτηκα, νιώθω πιο άνετα μέσα μου, νιώθω πιο άνετα με το σώμα μου, το διασκεδάζω. Όταν βγαίνουμε μαζί με τον Γιώργο, θα βάλω πιο εύκολα κάτι πιο κοντό, ή με πιο βαθύ ντεκολτέ γιατί είμαι με τον άντρα μου. Και το κάνω για τον άντρα μου. Ωστόσο, κάτι υπερβολικά σέξι δεν θα το βάλω έξω. Το φοράω μέσα στο σπίτι και τελειώνει η ιστορία", λέει η Καλομοίρα και με βάζει σε υποψίες. Δηλαδή πριν το κοντό της δεν το φόραγε; Και το βαθύ ντεκολτέ της επίσης; Έπρεπε να παντρευτεί για να το φορέσει; Μου φαίνεται ότι θα τρελαθώ…

Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά τώρα που φοράει τα σούπερ τοσοδούλια μίνι και κυκλοφορεί με τον αντρούλη της αγκαζέ, θέλει να γίνει μάνα και πιο συγκεκριμένα έχει προβληματιστεί βαθιά: "Θέλω να κάνω παιδιά σύντομα, γιατί θέλω να είμαι νέα όταν θα έλθουν. Ο πατέρας μου είναι μόλις 60 ετών, νομίζω όμως ότι θα τον προτιμούσα ακόμα πιο νέο. Αλλά όταν άρχισα να σκέφτομαι το ζήτημα των παιδιών, αγχώθηκα. Πώς θα μεγαλώσουν; Θα είναι υγιή; Κι αν εκδηλώσουν αυτοκτονικές τάσεις; Άρχισα να ανησυχώ. Και ύστερα σκέφτηκα πως αγαπώ τον άντρα μου και θα ήθελα ένα παιδί δικό μας. Έτσι μου έφυγε το άγχος και είπα: Είμαι χαζή. Έτσι είναι η ζωή, ποτέ δεν ξέρεις τί σε περιμένει. Χαλάρωσα", είπε το Καλομοιράκι.

Και γιατί χρυσέ μου να έχουν αυτοκτονικές τάσεις τα παιδιά για όνομα του Θεού; Δεν ξέρω Σωτήρη μου τώρα και μετά τα λεγόμενα της Καλομοίρα σαν να με έπιασε ένα άγχος και εμένα και ενώ η Καλομοίρα έχει χαλαρώσει, εμένα μου γύρισε το μάτι. Καλομοίρα, please don’t break my heart!

Ελένη Αναστασάκη