Νομικού-Χολίδης: καλοκαιρινό κρυφτούλι στη Μύκονo

11.08.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Τι πράγμα και αυτό! Να είσαι ερωτευμένος και να το κρύβεις… Μα για ποιους μιλάω; Για τη Δούκισσα Νομικού και τον Χρήστο Χολίδη

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Τι πράγμα και αυτό! Να είσαι ερωτευμένος και να το κρύβεις… Μα για ποιους μιλάω; Για τη Δούκισσα Νομικού και τον Χρήστο Χολίδη που μπορεί να είναι ζευγάρι εδώ και 7 μήνες τώρα και να το έχουμε πάρει όλοι πρέφα αλλά εξακολουθούν να το κρύβουν για άγνωστο σε εμάς λόγο Σωτήρη μου. Και γιατί σε ρωτώ, γιατί μπορεί να θέλεις να κρύψεις ένα τόσο φλογερό έρωτα, αφού τα παιδιά δε μπορούν μακριά ο ένας από τον άλλον;Δε μπορείς!

Την περασμένη λοιπόν εβδομάδα το ζεύγος επισκέφτηκε τη Μύκονο και ήθελαν να το κρατήσουν μυστικό! Το θέμα είναι όμως ότι ο καθένας χωριστά επισκέφτηκε τη Μύκονο και μάλιστα έκαναν και οι δυο αρμένικη βίζιτα στη Ρούλα Κορομηλά που έχει σπίτι στον Αη Γιάννη.

Ο Χολίδης έφθασε πρώτος στη Μύκονο στις 31 Ιουλίου, ενώ δύο ημέρες μετά έφτασε και η Νομικού. Όποτε λοιπόν ήθελαν να πάνε για ποτό ή για μπανάκι έφευγαν χωριστά και επέστρεφαν χωριστά! Πάνω που μου μπαίνουν λοιπόν ιδέες για αυτόν τον έρωτα, όπως είδα στο Star οι κοινές τους φωτογραφίες στο αεροδρόμιο στις 4 Αυγούστου, κατά την επιστροφή τους έρχονται να μου αλλάξουν πάλι τα μυαλά.

Χάθηκε να πάνε στα Κουφονήσια ή έστω στη Φολέγανδρο που ήταν πιο πιθανό-λέμε τώρα- να μην τους πάρει χαμπάρι το μάτι των παπαράτσι; Αλλά να μου πεις χρυσέ μου, εκεί δεν έχει η Κορομηλά σπίτι…Αχ καταραμένη κρίση, που τους οδήγησε στη Μύκονο στο σπίτι της Κορομηλά και μάλιστα χωριστά…

Ελένη Αναστασάκη