Ένας ο γαμπρός, πολλές οι προτάσεις για την Shaya

08.08.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Η Shaya άνοιξε την καρδούλα της στο περιοδικό "Glam" και μίλησε για όλους και για όλα και δεν κράτησε τίποτα μέσα της:

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Η Shaya άνοιξε την καρδούλα της στο περιοδικό "Glam" και μίλησε για όλους και για όλα και δεν κράτησε τίποτα μέσα της: για τον ρατσισμό που έχει δεχθεί λόγω του χρώματος της, για την στροφή στην καριέρα της που δεν την αποκλείει αλλά και για τις προτάσεις γάμου που έχει δεχθεί κατά καιρούς. Και σου λέω πως οι προτάσεις είναι άπειρες και άντρες όλων των ηλικιών έπεσαν στον έρωτα της τραογυδίστριας.

" Δεν υπάρχει λόγος να καταναλώνεις ενέργεια για ανθρώπους που σε κατακρίνουν λόγω του διαφορετικού χρώματος, υπάρχουν πιο σοβαρά πράγματα για να ασχοληθώ" είπε το κορίτσι χαρακτηριστικά και τώρα που είναι καλοκαίρι όλες την ζηλεύουν για το σοκολατένιο χρωματάκι της όσα και να λένε.

Και έτσι black beauty που είναι, έχει άραγε βρει τον άντρα που θα την κάνει να ερωτευτεί παράφορα; Και πώς θέλει να είναι αυτός ο άντρας;"Να είναι γοητευτικός, χαμογελαστός, έξυπνος και να έχει μια δόση τρέλας για να με αντέξει" είπε και πρόσθεσε πως στο φλερτ θέλει απλά πράγματα και όχι "εξυπνάδες". Πολύ σωστά τα λέει Σωτήρη μου, και γι'αυτό και οι προτάσεις γάμου πέφτουν βροχή:"Είναι αρκετές και οι “γαμπροί” είναι από 10 ετών μέχρι όσο μπορείς να φανταστείς" είπε η αοιδός! Και εσύ τι κάνεις κουκλίτσα μου; Θα πεις το μεγάλο "ναι" ή "όχι" σε κάποιον από όλους τώρα που οι άλλες παντρεύονται η μία μετά την άλλη;

Ελένη Αναστασάκη