H Ηλιάδη μιλά για τον έρωτά της! Κολλήσαμε στα μέλια

05.08.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Στη ζέστη του καλοκαιριού υπεθερμάνθηκε και η καρδούλα της Αγγελικής Ηλιάδη και μιλώντας στο "Down Town" υπήρξε λαλίστατη σχετικά με το νέο της έρωτα! Από που να ξεκινήσω που πνιγήκαμε μέσα στο σορόπι!

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Στη ζέστη του καλοκαιριού υπεθερμάνθηκε και η καρδούλα της Αγγελικής Ηλιάδη και μιλώντας στο "Down Town" υπήρξε λαλίστατη σχετικά με το νέο της έρωτα! Από που να ξεκινήσω που πνιγήκαμε μέσα στο σορόπι!

Ερωτεύτηκε σου λέει η κοπέλα και ούτε περίμενε πως θα το ξαναπάθει! Να σου πω τη μαύρη μου αλήθεια, με τόσο ζόρι, δολοφονίες, πυροβολισμούς και κακό πριν δύο χρονάκια σχεδόν, ούτε και γω το περίμενα. Ο νέος της έρωτας δεν είναι και τόσο νέος όπως γνωρίζει αφού η Αγγελική τον γνώριζε καλά τον Κώστα καθώς εκείνος υπήρξε συνθέτης και μαέστρος της τα τελευταία χρόνια πριν ακόμα τη δολοφονία του πρώην συντρόφου της Ηλιάδη και πατέρα του παιδιού της, Μπάμπη Λαζαρίδη.

Εγώ με τα μάτια μου τον έβλεπα τον Μηλιωτάκη σε όλα τα κέντρα διασκεδάσεως που εμφανιζόταν η Ηλιάδη αλλά το κορίτσι σου λέει πως τότες, η σχέση υπήρξε καθαρά φιλική. Το ειδύλλιο προέκυψε ούσα η Αγγελική ζωντοχήρα. Ο Κώστας της συμπαραστάθηκε πολύ και τα πηγαίνει τέλεια και με το γιόκα της Μπαμπίνο και οι τρεις τους κάνουν πλέον και δημόσιες εμφανίσεις.

Μην φανταστείς πως έτρεχε πάντως κάτι τότε που η Αγγελική ήταν δεσμευμένη. Όχι που θα το επέτρεπε ο πρώην της Μπάμπης αλλά το κορίτσι το ξεκαθαρίζει:

"Έφερα στο μυαλό μου το πώς γνωριστήκαμε πριν από πολλά χρόνια με τον Κώστα, τη συνεργασία μας, τη φιλική σχέση που αναπτύχθηκε, έφερα στο μυαλό μου όλη αυτή τη διαδρομή και το πώς καταλήξαμε τελικά μαζί.... Όχι, δεν λείπει μας το πάθος του κεραυνοβόλου έρωτα, γιατί αυτό συμβαίνει ξαφνικά. Όταν είσαι πραγματικά φίλη με κάποιον, δεν τον βλέπεις “διαφορετικό” εξαρχής. Έρχεται, όμως μια στιγμή που αυτό αλλάζει απρόσμενα. Δεν το περιμένεις. Και ειλικρινά, εγώ δεν το περίμενα με τίποτα ότι θα ερωτευτώ"!

Τώρα άμα είσαι κακεντρεχής ή έστω η αδερφή του Μπάμπη η Λίτσα με το όνομα, σκυλιάζεις ή δεν σκυλιάζεις; Ευτυχώς που έχουν φύγει για διακοπές και οι μεσημεριαντζούδες και δεν έχει να τα χώσει η οικογένεια του Μπάμπη.

Και επειδή η Αγγελικούλα δεν έχει βάλει νυφικό (όχι με τον Μπάμπη δεν ήσαν παντρεμένοι αφού εκείνος δεν είχε πάρει διαζύγιο από την Πόπη- Ποπάρα Μαλιωτάκη), εύλογα η ερώτηση αν θα ντυθεί σύντομα νυφούλα, ετέθη στο τραπέζι. Η τραγουδίστρια δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να παντρευτεί αλλά και να κάνει ένα παιδάκι ακόμα:

"Αν και έτυχε να πάω σε αρκετούς γάμους τελευταία, ο γάμος απλά ως θεσμός δεν με ενδιαφέρει. Είναι μια όμορφη στιγμή για ένα ζευγάρι, αλλά για μένα αυτό που έχει σημασία στο γάμο, είναι το ότι ορκίζεσαι ενώπιον του Θεού πως θα αγαπάς έναν άνθρωπο για πάντα. Ότι θα είστε ο ένας για τον άλλο και πως θα προχωράτε μαζί σε όλα. Αυτή είναι η ουσία του γάμου για μένα και όχι να κάνω μια τελετή μόνο και μόνο για να πω ότι παντρεύτηκα. Γάμος είναι όρκος στο Θεό. Αν νιώσω πως θέλω να είμαι με έναν άνθρωπο for ever and ever, τότε θα τον κάνω. Είναι νωρίς ακόμη. Άλλωστε είμαι αρκετά αυστηρή στις αποφάσεις που παίρνω...Δεν φοβάμαι μήπως σπάσει αυτή η μαγική σχέση που έχω με τον Μπάμπη αν έρθει ένα ακόμα παιδάκι. Το έχω συζητήσει μαζί του και θα το ήθελε κι εκείνος πάρα πολύ να αποκτήσει αδερφάκι. Ο Μπάμπης βέβαια είναι ήδη 6 ετών και προς το παρόν δεν το βλέπω να κάνω άλλο παιδί, οπότε όταν το αποφασίσω, εκείνος θα είναι ήδη αρκετά μεγάλος"!

Και εννοείται πως πρώτος και σημαντικότερος άντρας στη ζωή της τραγουδίστριας είναι ο γιος της Μπάμπίνος με τον οποίο έκανε σε πληροφορώ και ντουέτο στο νέο της cd!

ΥΓ: Εκτός από την καρδούλα της Ηλιάδη, φαίνεται πως υπερθερμάνθηκε και το κορμάκι της από τον καύσωνα και έτσι αποφάσισε να ποζάρει στο περιοδικό με μπικινάκια και λευκό ολοσωμάκι!!! Φάτε μάτια ψάρια και Μηλιωτάκη περίδρομο!