Καρύδη: "Βαριέμαι να μακιγιάρομαι"

01.08.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Η φυσική ομορφιά μια γυναίκας είναι το παν και αυτό ακριβώς πιστεύει και η Σμαράγδα Καρύδη! Τι νομίζεις πως είναι από εκείνες

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Η φυσική ομορφιά μια γυναίκας είναι το παν και αυτό ακριβώς πιστεύει και η Σμαράγδα Καρύδη! Τι νομίζεις πως είναι από εκείνες που ξυπνάνε νωρίτερα από τον άντρα τους για να βαφτούν; Καθόλου έτσι δεν είναι το κορίτσι σου λέει Σωτήρη μου που τα έχει "σπάσει" με το νεσεσέρ του μακιγιάζ της! Η διάσημη ηθοποιός μπορεί να είναι μια κούκλα αλλά όμως δε σημαίνει ότι περνάει όλη της τη ζωή μπροστά στον καθρέφτη της!

"Σιχαίνομαι το πάστωμα. Βαριέμαι να μακιγιάρομαι και να βάζω πολύ βασικά πράγματα. Είναι για να σου αρέσει το παστό; Πάντως, η μέση ελληνίδα είναι βελτιωμένη σε σχέση με παλιότερα. Το μόνο που δεν μου αρέσει είναι να φοράνε ρούχα με τη στάμπα της μάρκας πάνω τους να φαίνεται. Όλο αυτό είναι μια επίδειξη νεοπλουτισμού", λέει το περιοδικό Down Town και με αφήνει άφωνη δεν το συζητώ.

Όχι μόνο η Σμαράγδα θέλει να αναδείξει τη φυσική ομορφιά της και δεν της αρέσει να παστώνεται αλλά δε γουστάρει και την επίδειξη νεοπλουτισμού! Σου λέει μπορεί ως "Ντάλια" να ξεχώριζε τα ευρώ από το χρώμα τους αλλά στην πραγματική ζωή δεν είναι έτσι! Το μόνο σίγουρο είναι ότι όποιο ρούχο και να έχει δε θα την δεις να το επιδεικνύει αφήνοντας το ταμπελάκι απ’έξω! Μπράβο και ξανά μπράβο! Και ταμπελάκι από μέσα και αμακιγιάριστη και ωραία, είναι όντως σκληρό καρύδι!

Ελένη Αναστασάκη