Λάσπα:"Δεν έχει λήξει τίποτα με την Μενεγάκη"

29.07.2011
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Σου γράφω πάλι σήμερα για μια υπόθεση που μετράει ήδη πολλά χρόνια μεταξύ Κατερίνας Λάσπα και Ελένης Μενεγάκη.

Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Σου γράφω πάλι σήμερα για μια υπόθεση που μετράει ήδη πολλά χρόνια μεταξύ Κατερίνας Λάσπα και Ελένης Μενεγάκη. Θυμάσαι περί το 2007 που η Μενεγάκη στον "Καφέ" της είχε μία στήλη - αφιέρωμα σε πρόσωπα της τηλεόρασης; Θα σου τα θυμίσω εγώ γιατί τόσα χρόνια έχουν περάσει, τόσα σου γράφω κάθε μέρα ένα μυαλό το έχεις και εσύ!

Οι συνεργάτες της Ελένης έκαναν ένα ωραίο αφιέρωμα το λοιπόν στη Λάσπα. Όλα καλά ως εδώ μέχρι που σε κάποιο σημείο ακούστηκε ότι η Κατερίνα έγινε περισσότερο γνωστή εξαιτίας της σχέσης της με τον Στέφανο Σαρτίνι.

Η Λάσπα έγινε τρελή , τα πήρε και άρχισε ένα τρέξιμο στα δικαστήρια. Μετά από τρέξιμο αυτό, και ενώ η απόφαση που είχε βγει ήταν θετική για την Μενεγάκη άρα και αθωωτική για την Ελένη, η Λάσπα δεν τσέπωσε τα 500 χιλιάδες ευρώ και της έμεινε ο καημός. Σήμερα, αρκετά χρόνια μετά το Κατερινάκι λέει ότι όλο αυτό δε μπορεί να το ξεχάσει και της έχει μείνει.

''Δεν έχει λήξει τίποτα. Όπως είπα και πριν, κάποια πράγματα είναι αδιαπραγμάτευτα, ειδικά αν δεν έχεις δώσει δικαίωμα. Για ποιο λόγο να πάω στην εκπομπή της αν με καλούσε; Να φανταστείτε, όλο εκείνο το αρνητικό αφιέρωμα που έκαναν, ήταν δυο μέρες αφ' ότου με είχαν καλέσει στην πρεμιέρα της εκπομπής της εκείνη τη σεζόν. Να κάνω σαν αυτούς όλους τους άθλιους, που βρίζονται μεταξύ τους με τη μεγαλύτερη χυδαιότητα και την άλλη μέρα αγκαλιάζονται και φιλιούνται σαν να μην τρέχει τίποτα. Δηλαδή δεν φοράμε παντελόνια; Δεν έχουμε αξιοπρέπεια; Θα καθίσω εγώ απέναντι από έναν άνθρωπο ο οποίος δεν μου ζήτησε ποτέ συγνώμη; Δεν ανήκω σ' αυτή την κατηγορία ανθρώπων. Δεν μπορώ να παίξω θέατρο.'' , είπε και ελάλησε το Κατερινάκι στο περιοδικό ΕΓΩ.

Εντάξει χρυσή μου πώς κάνεις έτσι και εσύ; Τι πράγμα είναι αυτό που δε μπορείς να το ξεχάσεις δε σε είπε και καμπούρα και τελοσπάντων τόσα χρόνια πέρασαν, μήπως να ξεχνούσες τη συγγνώμη και να έπινες ένα Καφέ με την Ελένη;

Ελένη Αναστασάκη