Η ώρα της χολής!

16.07.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Εργοδότης μάλαμα είναι ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος και για του λόγου το αληθές ρώτησε την Πέγκυ Ζήνα. Η εν λόγω αοιδός
Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Εργοδότης μάλαμα είναι ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος και για του λόγου το αληθές ρώτησε την Πέγκυ Ζήνα. Η εν λόγω αοιδός, ως γνωστών, άδει στα "Αστέρια", ιδιοκτησίας Παπαργυρόπουλου κι επειδή το πρόγραμμα πάει σφαίρα, είπε ο Αργύρης να της κάνει ένα μικρό δώρο. Μια διθέσια Mercedes κάμπριο, ας πούμε, είναι ένα καλό δώρο, το οποίο σαν είδε η Πέγκυ στολισμένο με την κορδελίτσα του, έκανε τρελές χαρές. Οι Mercedes κόποις κτώνται.

Έχει μπερδέψει κόσμο ο Πέτρος Ίμβριος με τα αισθηματικά του. Μία αφήνει υπονοούμενα για σχέση με την Λίλιαν του Fame και μία κλείνει το μάτι πονηρά όταν τον ρωτάνε αν τρέχει κάτι με την Σοφία Αλιμπέρτη. Προσωπικά, ποσώς με ενδιαφέρει με ποια διάγει βίο μελιστάλαχτο και ονειρεμένο, απλά ας υπάρχουν ξεκάθαρα πράγματα στη δύσμοιρη και καταταλαιπωρημένη showbiz. Να ξέρουμε ποιος τα έχει με ποια. Νισάφι!

Ας πούμε, η Στέλλα Mπεζεντάκου τα έχει πιο ξεκάθαρα μες στο μυαλό της. Ξέρει, δηλαδή πως είναι πιο sexy από την Φραντζέσκα (του Β.Β2), πιο αηδόνι φωνητικά, έχει περισσότερες γνώσεις και πιο αποκαλυπτικά φορέματα. Αν και για το τελευταίο κρατάμε τις επιφυλάξεις μας. Για το προτελευταίο, πάντως, οφείλω να σου πω πως η Στέλλα διαβάζει Μαρξ. Προσοχή: Μαρξ και ουχί MAX. Το είπε άλλωστε και η ίδια: διαβάζω το "Κεφάλαιο" του Μαρξ. Ένα ακόμη "πολιτικόν ζώον" στον χώρο των reality.