Η "προδοσία" του Τσαλίκη!

16.07.2003
Αγαπημένη μου Αγγελική,Δεν έφθαναν τα χίλια μύρια που έχει στο νου της η εγκυμονούσα Δέσποινα Βανδή, έχει να σκάει και να εκρήγνυται για φίλους και συνεργάτες
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Δεν έφθαναν τα χίλια μύρια που έχει στο νου της η εγκυμονούσα Δέσποινα Βανδή, έχει να σκάει και να εκρήγνυται για φίλους και συνεργάτες που την...πρόδωσαν εν μία νυκτί. Τελευταία περίπτωση - κι αυτή που όπως λένε πολλοί - της προκάλεσε μεγάλη ταραχή (θα αποβάλει η γκαστρωμένη έτσι που το πάνε) ήταν η συμπεριφορά του Γιώργου Τσαλίκη.

Ο εν λόγω αοιδός με τον οποίο επρόκειτο να εμφανιστεί τον χειμώνα στο REX, σαν έμαθε πως η συνεργασία τους ξανά μανά ναυάγησε, εκτός από την Δώρα και σε πέντε έξι ακόμη φίλους του, είπε και αλλού πως "Ναι, η Βανδή είναι έγκυος". Αυτό πολύ της κακοφάνηκε της αοιδούς (το γιατί δεν μπορώ να το καταλάβω) καθώς θεώρησε πως το μυστικό της θα γίνει βούκινο στο πανελλήνιο. Η αλήθεια είναι πως κάτι τέτοια δεν μένουν για πάντα κρυφά, διότι ως γνωστόν ο έρωτας, ο βήχας, το χρήμα και η εγκυμοσύνη δεν κρύβονται. Φοβάται επίσης η Δέσποινα πως τώρα τα παπαράτσι θα την παίρνουν καροτσάκι, προκειμένου να την απαθανατίσουν με την κοιλιά τούρλα. Και πάλι ο φόβος της αυτός δεν πολύ παίζει, διότι κοστίζει να μεταβείς στη Μαδρίτη και να περιμένεις πότε θα βγει βόλτα η Βανδή για να την τραβήξεις. Δύσκολα δίνει κάποιος τα λεφτά. Η άλλη της ανησυχία, πως μέχρι να βγει το καλοκαίρι, η εγκυμοσύνη της θα παίζει θέμα στα δελτία ειδήσεων, δεν επιβεβαιώθηκε, αφενός μεν γιατί τα συγκεκριμένα δελτία την έχουν κάτι σε black list, ελέω γάμου, αφετέρου δε γιατί έχει έρθει ο τέως για τα βαφτίσια και η μέλλουσα αρραβωνιαστικιά του Νικόλαου, μάλλον είναι πιο ενδιαφέρον θέμα.

Πάντως, όπως λένε, οι σχέσεις Τσαλίκη - Βανδή περνάνε μεγάλη κρίση και είναι κομμάτι δύσκολο να ξαναφτιάξουν. Άσε, που και ο Τσαλίκης κατηγορεί εμμέσως πλην σαφώς την Βανδή πως τον "κρέμασε" για ακόμη μία φορά. Ο άνθρωπος είναι παντρεμένος και μάλιστα θα γίνει πατέρας, οπότε ξέρει πως ο πελαργός έρχεται όταν τον καλείς!