Αγοράζει οικόπεδο στη Μύκονο ο Κέβιν Κόστνερ!

16.07.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Κάτοικος Μυκόνου επιθυμεί να γίνει ο Κέβιν Κόστνερ και το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει πανικό στις τάξεις των κατοίκων.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Κάτοικος Μυκόνου επιθυμεί να γίνει ο Κέβιν Κόστνερ και το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει πανικό στις τάξεις των κατοίκων. Οι μεν απλοί ανώνυμοι Μυκονιάτες είναι τα μάλα χαρούμενοι που ένας πραγματικός σταρ θα χτίσει στο νησί τους, οι δε επώνυμοι κάτοικοι έχουν κομμάτι ταραχθεί, ελέω στρεμμάτων. Τι θέλω να πω με αυτό.

Όπως έχει κυκλοφορήσει, ο Κόστνερ θέλει όπως και δήποτε να αγοράσει γη 25 στρέμματα και δεν δέχεται μικρότερο τόπο, ούτε ένα τετραγωνικό μέτρο λιγότερο. Όπως καταλαβαίνεις, ο Κέβιν γίνεται τρόπω τινά...τσιφλικάς κι όσο να κάνει, δημιουργείται ένας ανταγωνισμός με τον αμερικανό. Από έναν πρόχειρο υπολογισμό που έγινε, το κόστος της αγοράς ανέρχεται περί τα 10 δισ. και ο ηθοποιός πρόκειται να το αγοράσει μετρητοίς. Μάλιστα, σε αγγελία που δημοσιεύτηκε (και που θέλω να νομίζω πως δεν πρόκειται για κάποια των ΑΜΑΝ) αναφέρεται πως πολύ διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ θέλει να αγοράσει γη 25 στρεμμάτων στο βόρειο τμήμα της Μυκόνου, το οποίο να διαθέτει όρμο για λιμάνι.

Μέσα στο μικρό τούτο οικοπεδάκι, ο Κέβιν δεν θα φτιάξει ούτε πολυκατοικία, ούτε έπαυλη μεγαθήριο. Ένα απλό κυκλαδίτικο σπίτι θα φτιάξει, ενώ στην υπόλοιπη γη που του μένει, ένας Θεός ξέρει τι θα βάλει. Και ποσώς με νοιάζει, έτσι; Α, ο Κόσντερ και η μέλλουσα σύζυγός του, ξετρελάθηκαν με το νησί μετά την περσινή τους επίσκεψη σε αυτό, ενώ σκοπεύουν να περνάνε τον χρόνο τους έξι μήνες Μύκονο κι έξι μήνες στο Χόλιγουντ. Ούτε η Λάσκαρη τέτοιες πολυτέλειες!