Κοσμοσυρροή στη συναυλία της Βίσση

17.07.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Οι περισσότεροι περίμεναν τη συναυλία της Άννας Βίσση με guest star το Νίκο Καρβέλα, με μεγάλη αγωνία προκειμένου να διαπιστώσουν
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Οι περισσότεροι περίμεναν τη συναυλία της Άννας Βίσση με guest star το Νίκο Καρβέλα, με μεγάλη αγωνία προκειμένου να διαπιστώσουν αν πράγματι είναι "σφαγμένοι", όπως λένε μερικοί, μερικοί. Δυστυχώς (γιατί πως να το κάνουμε μία ίντριγκα κι ένα σφάξιμο, λίγοι τα μίσησαν) η μετά διαζυγίου εποχή για Βίσση - Καρβέλα ήταν ίδια και απαράλλαχτη με την εποχή που δεν είχαν πάρει διαζύγιο.

Για να μην είμαστε τόσο ισοπεδωτικοί και...ξενέρωτοι, στην ατμόσφαιρα υπήρχε μία συγκίνηση, τόσο από πλευράς αοιδών, όσο και από πλευράς κόσμου, που λίγο πολύ οι περισσότεροι αρέσκονται να ταυτίζονται με τους "ήρωες" τους. Ο, Καρβέλας, λοιπόν, - επηρεασμένος θες από το κλίμα; Είναι θες του χαρακτήρα του; - έκανε ένα flash back στην συζυγική ζωή με την Βίσση, ξεμπροστιάζοντας κανονικά και με το νόμο την αοιδό. Για παράδειγμα, μας πληροφόρησε πως το "αθάνατο" άσμα "Τα μαύρα τα εσώρουχά σου" το...συνέλαβε όταν είδε την Άννα να φοράει ένα σετ τέτοιων προκλητικών εσώρουχων. Ευτυχώς, που κυρίως τραγουδούσαν, διότι διαφορετικά θα μαθαίναμε κι άλλες λεπτομέρειες της πρώην κρεβατοκάμαρας τους.

Στην πλαζ της Βούλας, βρέθηκαν 15 χιλιάδες φαν της Βίσση, ενώ δεν έλειψαν διάφορα ευτράπελα. Ας πούμε, κάποιοι γείτονες ενοχλημένοι από τη μουσική που έπαιζε δυνατά, κάλεσαν το "εκατό" για να παρέμβει. Τώρα τι τύχη μπορείς να έχεις και να καταφέρεις να σταματήσεις κοτζάμ συναυλία, λόγω διατάραξης της κοινής ησυχίας, ο Θεός και η ψυχή τους. Οι διοργανωτές έλυσαν το πρόβλημα και η συναυλία συνεχίστηκε κανονικά σημειώνοντας τεράστια επιτυχία. Στη θέση των vip διακρίναμε την Γωγώ Μαστροκώστα, την Άννα Δρούζα και βεβαίως, βεβαίως τον Κώστα Φραγκολιά, ο οποίος προτίμησε να ανέβει στα κάγκελα. Τέλος, η Βίσση αφιέρωσε ένα τραγούδι του Θεοδωράκη στην Κύπρο, προς απάντηση κάποιων που θεωρούν πως η αοιδός έχει "ασθενή" μνήμη.