Απόστολος Γκλέτσος, "ζώο" πολιτικό!

03.07.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τι ήθελα και μελέταγα χθες τον Γκλέτσο πως έχουμε καιρό να τον δούμε και ότι είναι εξαφανισμένα τα ίχνη του; Δεν μελέταγα καλύτερα να κερδίσω το Τζόκερ;
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τι ήθελα και μελέταγα χθες τον Γκλέτσο πως έχουμε καιρό να τον δούμε και ότι είναι εξαφανισμένα τα ίχνη του; Δεν μελέταγα καλύτερα να κερδίσω το Τζόκερ; Την ίδια μέρα, λοιπόν, πληροφορήθηκα στις ειδήσεις πως ο Απόστολος είναι εδώ, πολιτικάντης δυνατός. Ως γνωστών, ο εν λόγω εκτός της ιδιότητας του ως ηθοποιός διαθέτει και την ιδιότητα του δημοτικού συμβούλου, την οποία όπως αποδείχθηκε, έχει πάρει εντελώς στα σοβαρά. Τόσο, που λίγο έλειψε να μετατρέψει τη συνεδρίαση του συμβουλίου της Στυλίδας, σε Κοινοβούλιο της Ασίας, όπου είθισται να γίνεται της μουρλής το πανηγύρι.

Η έκρηξη του Απόστολου έγινε στο σημείο που ο πρόεδρος απάντησε κομμάτι ειρωνικά σε έναν πολίτη ο οποίος έφερε προς συζήτηση ένα θέμα. "Είναι αυτή απάντηση σε δημότη;" είπε εξαγριωμένος ο Τόλης χτυπώντας το χέρι του με δύναμη στο τραπέζι. Θες η ένταση; Θες ο ορθός πολιτικός λόγος του ηθοποιού; Η βελόνα κόλλησε στην άνωθεν φράση ώσπου ο πρόεδρος είχε τη φαεινή ιδέα να του απαντήσει: "Το κάνετε αυτό για λόγους εντυπωσιασμού". Ε, ο Αποστόλης τα πήρε στο κρανίο, μάζεψε τα ντοσιέ του, πήρε το κινητό και σε έξαλλη κατάσταση φώναζε: "Ανακαλέστε τώρα κύριε πρόεδρε".

Θα το είπε ίσαμε δέκα φορές, ενώ πήγαινε μέχρι την έξοδο και γυρνούσε πίσω. "Πνιγμένος" επίσης από το δίκιο, απείλησε να φθάσει μέχρι τα δικαστήρια για να βρει το δίκιο του. Ο πρόεδρος μπροστά στο "πολιτικό" ανάστημα που ύψωσε ο Γκλέτσος, δεν είχε παρά να ανακαλέσει, οπότε ο ηθοποιός κάθισε στη θέση του. Και οι δύο έδωσαν τόπο στην οργή, με τον πρόεδρο να μιλάει αργότερα με τα καλύτερα λόγια για τον Απόστολο, ο οποίος - όπως μας πληροφόρησε - συμμετέχει στα περισσότερα δημοτικά συμβούλια, ενώ δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον για τα πολιτιστικά της περιοχής. Είναι παιδί μου γεννημένος πολιτικός ο άνθρωπος.