Η ώρα της χολής!

02.07.2003
Αγαπημένη μου Αγγελική,Των Αγ. Αποστόλων ήταν την Δευτέρα και ο Βοσκόπουλος είχε την ονομαστική του. Το γεγονός αυτό, ο αοιδός το γιόρτασε συν γυναιξί και τέκνοις
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Των Αγ. Αποστόλων ήταν την Δευτέρα και ο Βοσκόπουλος είχε την ονομαστική του. Το γεγονός αυτό, ο αοιδός το γιόρτασε συν γυναιξί και τέκνοις, στο σπίτι τους στην Κέρκυρα. Απ' ότι πληροφορήθηκα, η σύζυγος του Αντζελα Γκερέκου του έκανε δώρο μία χρυσή ταμπακέρα για πούρα, ενώ χρυσό ήταν το δώρο και της προσκεκλημένης τους Καίτης Γαρμπή. Η αοιδός (θα συνεργαστεί με τον Βοσκόπουλο στην Θεσσαλονίκη) ήταν στη γιορτή μαζί με τον Διονύση Σχοινά, ενώ του δώρισε ένα χρυσό κομπολόι. Περιττό να σου πω πως το δώρο πολύ άρεσε στον Τόλη. "Θα πουλήσω το ρολόι να αγοράσω κομπολόι; Όχι, θα καλέσω την Γαρμπή να μου το φέρει αυτή"

. Και μια που μιλάμε για Τόληδες. Ο συνονόματος του αοιδού, ο Απόστολος Γκλέτσος παραμένει άφαντος (δεν τον έχει απαθανατίσει δηλαδή κανένα παπαράτσι). Αυτό, φυσικά και δεν αποτελεί είδηση. Αλλού είναι η είδηση και αναφέρομαι στις φήμες που κυκλοφορούν τελευταία, πως βάφτισε την κόρη του. Τα νέα προκάλεσαν μία αναταραχή στις τάξεις των παπαράτσι και όχι μόνο, διότι μετά τον γάμο της Βανδή, περίμεναν αυτή την "εκδήλωση" για να έχουν ήσυχο καλοκαίρι. Έλα, όμως που ο Γκλέτσος - ως φαίνεται - ήθελε να αποφύγει τα φλας της δημοσιότητας βαφτίζοντας κρυφά την κόρη του, στον Κάλαμο σε διαφορετική ημερομηνία απ' ότι είχε προγραμματιστεί. Να φανταστείς, ούτε ο παπάς που είχαν κλείσει δεν ήξερε για τα βαφτίσια. Μεγάλο μπέρδεμα και άγχος μήνα Ιούλη, με τέτοιο καύσωνα!

Ο Στέλιος Ρόκκος ούτε βαφτίσια είχε, μα ούτε και γιορτή. Κάθισε, όμως, ο άνθρωπος και φιλοσόφησε την ζωή του, όπου κατέληξε στο εξής συμπέρασμα: από τα χέρια μου πέρασαν πολλά λεφτά και γνώρισα μεγάλη δόξα, αλλά έχασα τον εαυτό μου. Στο σημείο αυτό, ανατριχιάζω ολόκληρη, διότι πρόκειται για αλήθεια ζωής. Να διευκρινίσω, πως τον Ρόκκο δεν τον χτύπησε ο καύσωνας. Απλά βγήκε η πρώην γυναίκα του, Μαρία Χέλιου και του τα έχωσε κανονικά. Τι να κάνει κι αυτός; Τα παραδέχτηκε εμμέσως πλην σαφώς και τώρα με λιγότερη δόξα και λιγότερα χρήματα κάνει καινούργια αρχή. Τι σου είναι η...ποιοτική φιλοσοφία!