"Η Παριζιάνα" Despina Vandi

02.07.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Όλα καλά κι όλα ανθηρά πηγαίνουν στο ζεύγος Νικολαϊδη, το οποίο αυτές τις μέρες βρίσκεται στο Παρίσι, για επαγγελματικούς λόγους.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Όλα καλά κι όλα ανθηρά πηγαίνουν στο ζεύγος Νικολαϊδη, το οποίο αυτές τις μέρες βρίσκεται στο Παρίσι, για επαγγελματικούς λόγους. Ο μεν Ντέμης βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με την Παρί Σεν Ζερμέν, η δε Δέσποινα εφαρμόζει το γνωστό "μαζί με τον βασιλικό ποτίζεται και η γλάστρα". Τι σημαίνει αυτό; Η αοιδός σκοπεύει μέχρι το μήνα Οκτώβριο που θα βρίσκεται στην "πόλη του Φωτός" δίπλα στον σύζυγο της, να μην καθίσει νοικοκυρά στο σπίτι τους, αλλά να κάνει ανοίγματα για διεθνή καριέρα. Κι εδώ ισχύει αυτά που λέγαμε για βασιλικούς και γλάστρες.

Ο Ντέμης έχει πάει στη Γαλλία ως μεγάλη μούρη, με αποτέλεσμα να έχει την ίδια τύχη και η σύζυγός του, η οποία ως φαίνεται δεν είναι παντελώς άγνωστη στο γαλλικό κοινό. Για του λόγου το αληθές, η Δέσποινα έδωσε την πρώτη της συνέντευξη στην χώρα και συγκεκριμένα σε έναν από τους μεγαλύτερους ραδιοφωνικούς σταθμούς. Μάλιστα, επειδή "όπου γάμος και χαρά στην Γαλλία, ο Αλιάγας πρώτος" ο γνωστός παρουσιαστής βρέθηκε στην εκπομπή, όπου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Βανδή. Εκεί, παραβρέθηκαν και φωτογράφοι, με τον Αλιάγα να παίρνει σωστή πόζα κρατώντας ανά χείρας το cd της αοιδούς.

Το πρώτο βήμα, λοιπόν, έγινε και θα ακολουθήσουν κι άλλα, διότι πρόκειται για την καλύτερη ευκαιρία της Δέσποινας να κάνει διεθνή καριέρα. Εξάλλου, μέχρι τον Οκτώβριο που θα μείνει εκεί (άσε που τον χειμώνα τρεις ημέρες την εβδομάδα θα βρίσκεται στο Παρίσι) θα μπορέσει να ασχοληθεί σοβαρά με την διεθνή της καριέρα. Τώρα, άμα τη επιστροφή της στην χώρα μας, πάρει κι αυτή σβάρνα την Ελλάδα στα πλαίσια του...ευρωπαϊκού της τουρνέ (όπως ο συνάδελφός και φίλος της Sakis ο gallos), ουδείς μπορεί να το προβλέψει. Πάντως, το καλοκαίρι αυτό, η Βανδή θα εμφανιστεί μόνο στο φεστιβάλ της Κασσάνδρας, στην Χαλκιδική.