Σχήματα που χαλάνε!

01.07.2003
Αγαπημένη μου Αγγελική,"Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν" λέει η παροιμία, αλλά ως φαίνεται τέτοιες φιλοσοφίες δεν έχουν θέση στον χώρο της νύχτας. Τι κι αν οι επιχειρηματίες....
Αγαπημένη μου Αγγελική,


"Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν" λέει η παροιμία, αλλά ως φαίνεται τέτοιες φιλοσοφίες δεν έχουν θέση στον χώρο της νύχτας. Τι κι αν οι επιχειρηματίες σπεύδουν να κλείσουν σχήματα ντάλα καλοκαίρι; Οι αοιδοί έχουν διαφορετική γνώμη και για διάφορους λόγους την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια. Πριν ένα μήνα, πετάξαμε τη σκούφια μας από χαρά, επειδή τον χειμώνα θα συνυπήρχαν στην ίδια πίστα η Αννα Βίσση και ο Αντώνης Ρέμος. Κι εκεί που πήγαμε να το χωνέψουμε, τσουπ σκάει η νέα είδηση πως οι αοιδοί δεν τα βρήκαν. Έτσι, ο Ρέμος ψάχνει για ταίρι ενώ η Βίσση θα εμφανιστεί με τα νεαρό - αηδόνια, Κωνσταντίνο (ex One) και Νίνο, στον Διογένη.

Ένα άλλο σχήμα που μας έφερε μιαν αγαλλίαση όταν πληροφορηθήκαμε πως έκλεισε, ήταν Γιάννης Πάριος - Πασχάλης Τερζής στην "Ιερά Οδό". "Α, ρε γλέντια που θα κάνουμε" σκεφτήκαμε και πριν συνηθίσουμε τη συνεργασία τούτη, μάθαμε πως οι δύο αοιδοί δεν θα εμφανιστούν μαζί. Ο Πάριος κατά πάσα πιθανότητα θα εμφανιστεί με τον γιο του, Χάρη ενώ ο Τερζής ψάχνει ταίρι.

Ωστόσο, η ματαίωση της παρακάτω συνεργασίας μας γέμισε μεγάλη πίκρα και απογοήτευση. Η Ασπα (πρώην Fame Story) δεν θα εμφανιστεί τελικά με τη Νατάσσα Θεοδωρίδου στο "Φως", διότι το όλο concept δεν ήταν αντιπροσωπευτικό των επαγγελματικών στόχων της φερέλπιδος αοιδούς. Τι κι αν η "παλιούρα" Νατάσσα της έδειξε εμπιστοσύνη και σαν τρελή (λέμε τώρα) επιθυμούσε να συνεργαστούν μαζί; Η Ασπα ήταν κάθετη. Δεν την εξέφραζε, τελεία και παύλα. Γι αυτό, λοιπόν, συμφώνησε να εμφανιστεί στην Θεσσαλονίκη, ενώ η Θεοδωρίδου κανόνισε με την Ηρώ (καλή η μητρότητα αλλά τα επαγγελματικά και οι υποχρεώσεις τρέχουν).