The Wall: Πρόταση γάμου και παραλίγο σύρραξη!

01.07.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Στιγμές απόλυτης ευτυχίας ζει ο νικητής του "The Wall", Θοδωρής και την χαρά του Ισπογλίνι συμμερίζεται απόλυτα το Γωγουλίνι.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Στιγμές απόλυτης ευτυχίας ζει ο νικητής του "The Wall", Θοδωρής και την χαρά του Ισπογλίνι συμμερίζεται απόλυτα το Γωγουλίνι. Το τελευταίο είναι συνέχεια με το πρώτο, από την ώρα της νίκης του (το γεγονός είναι τυχαίο και δεν κρύβει...πονηρό σκοπό) συνοδεύοντας τον στα γλέντια, στον Πρωινό Καφέ και σε πάσα εκδήλωση που θα διοργανωθεί από φίλους, συγγενείς και συγχωριανούς για τον θρίαμβο του. Το Γωγουλίνι, λοιπόν, στον τελικό της Κυριακής έριξε μπόλικο δάκρυ χαράς ( δεν είχαμε έναν κουβά να μετρήσουμε ποια έκλαψε περισσότερο: η μάνα Ισπογλίνι ή το φίλη Γωγουλίνι;) ενώ έκλεισε την βραδιά με τσιφτετέλι και λίκνισμα του κορμιού της σαν χέλι, μπροστά στα γουρλωμένα μάτια του Θοδωρή, ο οποίος λίγο ο έρωτας, λίγο το τετράμηνο της απραγίας, παραλίγο να πέσει...λιπόθυμος. Τελικά, προτίμησε να σκίσει το πουκάμισο του. Επίσης, άκουσαν τα αυτάκια μου πως ο Θοδωρής λίγο πριν το τέλος, ζήτησε από το Γωγουλίνι να γίνει κυρία Ισπογλίνι, πρόταση στην οποία δεν έχει απαντήσει ακόμη. Αν θα είναι θετική ή αρνητική ουδείς γνωρίζει και ασχολείται.

"Παραλίγο να πέσει το ξύλο της αρκούδας"
Ένα reality που σέβεται τον εαυτό του, δε δύναται να μην έχει λίγη ίντριγκα κι αφού κλείσουν οι κάμερες. Στο γλέντι, λοιπόν, παραλίγο να πέσει χοντρό ξύλο από τον μπρατσαρά αγαπημένο της Πατρίτσια και τον Μάριο, ο οποίος στην προκειμένη περίπτωση είχε το ρόλο του δύσμοιρου και κατατρεγμένου πρώην συμπαίκτη. Ο λόγος της παραλίγο σύρραξης ήταν τα σκληρά λόγια και οι βαριές κουβέντες που είπε κάποτε ο φλύαρος Μάριος για την Βραζιλιάνα. Εμ προσέχουμε γιατί μας ακούνε. Για το επεισόδιο υπάρχουν μαρτύροι και συγκεκριμένα η Δεβόρα με τον Γιάννη (αυτός σε λίγους μήνες θα είναι φτυστός η Δεβόρα. Λες και τον έβγαλε από το στόμα ένα πράγμα. Για τέτοια ομοιότητα μιλάμε), οι οποίοι επιβεβαίωσαν σε κανάλια κι εφημερίδες "Ναι, τον απείλησε. Κόψαμε κίνηση εμείς".

Ο Ανδρέας, πάλι, δεν κινδύνεψε να φάει το ξύλο της αρκούδας, όμως αν δεν του έβρισκε η παραγωγή ένα μπουρνούζι, θα γινόταν πολική αρκούδα από την πούντα που θα έπαιρνε. Βλέπεις, ο φίλτατός του Καρκαβίλας τον έριξε στην πισίνα ( η Ρουμπέση, αγαπημένη Μικρούτσικου, πολύ γέλασε με το αστείο και πρωτότυπο χουνέρι), με αποτέλεσμα ο "μάρτυρας" Ανδρέας μέχρι να φύγει για το σπίτι του, να κυκλοφορεί με ένα μπουρνούζι. Στο τέλος τρως την μεγάλη κρυάδα!