Αυλαία στο The Wall: τα λεφτά στο Ισπουγλίνι!

30.06.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Το καλοκαίρι ήρθε, το "The Wall" τελείωσε και ο Θοδωρής, ο γνωστός και ως "Ισπουγλίνο", αναδείχτηκε ο μεγάλος νικητής του εν λόγω reality.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,

Το καλοκαίρι ήρθε, το "The Wall" τελείωσε και ο Θοδωρής, ο γνωστός και ως "Ισπουγλίνο", αναδείχτηκε ο μεγάλος νικητής του εν λόγω reality.
Η νίκη του, έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα μετά την αποχώρηση των αποκαλούμενων "ακλόνητων φαβορί", δεν προκάλεσε καμία έκπληξη. Οι μόνες στεναχωρημένες της υπόθεσης μπορείς να πεις πως ήταν οι φαν του ψηλόλιγνου παλικαριού, Αλμπέρτο ο οποίος αν και πολλοί τον είχαν για τελικό νικητή, τερμάτισε τρίτος και καταϊδρωμένος. Δεύτερη βγήκε η Βραζιλιάνα Πατρίτσια, παρόλες της φιλότιμες προσπάθειες των φίλων της σάμπας και του Βελέντζα για να την βγάλουν πρώτη.

Τα 200 χιλιαρόπουλα ευρώ, λοιπόν, πήγαν στον "Mr. 68%" και το γεγονός αυτό γέμισε μεγάλη χαρά το Γωγουλίνι. Σιγά μην δεν είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην βραδιά του Θοδωρή, το ξανθό "ίιι-λαα". Με την ανακοίνωση του ονόματος του νικητή, έσπευσε να τον αγκαλιάσει και να ρίξει το απαραίτητο μαύρο δάκρυ της χαράς. Κατά ένα περίεργο τρόπο, τέτοιο δάκρυ σε μεγάλη ποσότητα, δεν έχυσε η Ρούλα, η οποία παρακολούθησε τον τελικό μόνη της στη βίλα. Οι υπόλοιποι - εκτός από την Αριάνα η οποία δεν πήγε στην Παιανία - ήταν στο στούντιο, όπου πανηγύρισαν ωσάν τρελοί τη νίκη του Ισπόγλου.

Και γυρίζουμε ξανά στα του "Γωγουλινιού", το οποίο την επόμενη μέρα, στον "Πρωινό Καφέ" παρέδωσε μαθήματα "φίλη - σκλάβα". Τι θέλω να πω με αυτό. Μετατράπηκε σε γατούλα (μόνο το νιαούρισμα δεν άρχισε), επέτρεπε ... περιεντέχνως στον Θοδωρή να αναλάβει πρωτοβουλίες, ενώ για πρώτη φορά άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνει κάτι στο άμεσο μέλλον.

Μετά από αυτό, ο Ισπουγλίνο συγκινημένος δήλωνε: "Το Γωγουλίνι είναι ο ξανθός μου άγγελος". Μετά από αυτό τι να πω; Ξανθέ μου άγγελε με βασανίζεις, στο πέρασμά σου με συγλονίζεις. Τι μου χεις κάνει και δεν μπορώ, τώρα τον παρά τον έχω εγώ, γι αυτό Γωγώ σε παρακαλώ, έλα να κάνουμε δεσμό! Τέεελος...

Δήμητρα Ζάρκου