Η προκλητική φωτογράφηση των Μπέκαμ!

27.06.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη, Το έβαλαν σκοπό και τελικά τα κατάφεραν η Βικτόρια και ο Ντέιβιντ, το καλοκαίρι αυτό να ονομαστεί "πολιτιστικό καλοκαίρι Μπέκαμ".
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Το έβαλαν σκοπό και τελικά τα κατάφεραν η Βικτόρια και ο Ντέιβιντ, το καλοκαίρι αυτό να ονομαστεί "πολιτιστικό καλοκαίρι Μπέκαμ". Εδώ και λίγες μέρες, από τότε δηλαδή που ξεκίνησε το τουρνέ τους στην Ασία, η μία είδηση για το ζεύγος διαδέχεται την άλλη. Και δεν μας έφθαναν τα νέα που έρχονταν από τις χώρες των σχιστομάτηδων, ήρθε μία φωτογράφηση τους στην ιταλική Vogue, για να μας αποδείξει πως οι Μπεκαμέοι είναι παντός τόπου και καιρού.

Η φωτογράφηση ετούτη δεν θα είχε κανένα νόημα, αν επρόκειτο για μία συνηθισμένη ανάμεσα σε ένα ανδρόγυνο. Σε αυτή, όμως, ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια επιστρατεύουν ο, τι αισθησιακό στοιχείο τους περισσεύει, αφήνοντας παράλληλα σαφή σεξουαλικά υπονοούμενα. Όποιος, δηλαδή, σπάει το κεφάλι του για να φανταστεί το ζεύγος στις πολύ μα πολύ προσωπικές του στιγμές, δεν έχει παρά να ξεφυλλίσει το περιοδικό. Οι δύο σταρ έχουν φροντίσει να πάρουν τις ανάλογες στάσεις, ενώ προκαλεί απορία το εξής: ο Ντέιβιντ στο τάτσι μήτσι κότσι με την σύζυγό του, έχει βαμμένα τα νύχια; Γιατί στη συγκεκριμένη φωτογράφηση έχει νύχι κόκκινο σαν της Υβέτ στη διαφήμιση της Madison. Άσε, που φρόντισαν να μας δείξουν ποια είναι ο "άνδρας" του σπιτιού, με την posh να έχει βάλει από κάτω τον ποδοσφαιριστή και να του εξηγεί τι εστί γυναικείο κοουτσάρισμα.

Εντωμεταξύ, στη μακρινή Ασία, ο Ντέιβιντ σε συνέντευξη που παραχώρησε, αποκάλυψε (ευτυχώς που το έκανε γιατί δεν την βαστάγαμε άλλη αγωνία) πως το είδωλο του είναι ουχί ο Ιαν Ρας, ουχί ο Πελέ, ούτε ακόμη ο Μαραντόνα. Η Βικτόρια είναι κι αυτό επειδή πρόκειται για την σύζυγό του και μητέρα των παιδιών του. Έχεις εσύ καλύτερο πρότυπο από την γυναικούλα σου, η οποία φροντίζει για το trendy ντύσιμό σου, για το life style σου και γενικά την γκλαμουράτη ζωή σου; Όχι, βέβαια. Γι αυτό και ο Ντέιβιντ που δεν είναι αγνώμων, υποκλίνεται ταπεινά στο μεγαλείο της συζύγου. Αν και όπως έσπευσε να διευκρινίσει, είναι φορές που πατάει πόδι, όταν για παράδειγμα θέλει να φορέσει άλλο πουκάμισο από εκείνο που του υποδεικνύει η Βικτόρια. Αυτός είναι άνδρας παιδί μου!