"Ή τα οπίσθια ή εγώ"!

30.06.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Παρακαλείται όποιος παπάς επιθυμεί και δύναται, να μεταβεί μέχρι το Λος Άντζελες για ιερό σκοπό και συγκεκριμένα για να διαβάσει τον Μπεν Αφλεκ.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Παρακαλείται όποιος παπάς επιθυμεί και δύναται, να μεταβεί μέχρι το Λος Άντζελες για ιερό σκοπό και συγκεκριμένα για να διαβάσει τον Μπεν Αφλεκ. Μόνο στο γεγονός ότι ο διάσημος ηθοποιός θέλει διάβασμα, μπορεί κάποιος να αποδώσει το βέτο που άσκησε στην Τζένιφερ Λοπέζ: "Ή τα οπίσθια σου ή εγώ". Ναι, σωστά διάβασες. Βρέθηκε άνθρωπος που δεν κάνει κέφι τα πληθωρικά οπίσθια της Τζένιφερ και μάλιστα είναι ο ίδιος της ο αρραβωνιάρης.

Ως φαίνεται, ο Μπεν είναι περισσότερο συντηρητικός απ' ό,τι υπολογίζαμε, διότι σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν τελευταία, ξεκαθάρισε στην Λατίνα ντίβα πως για να της βάλει στεφάνι, θα πρέπει πρώτα να πληροί κάποιες προϋποθέσεις. Πρώτον, να σταματήσει να ζηλεύει. Όρος λογικός και σεβαστός καθώς το Τζενιφεράκι του έχει κάνει τη ζωή δύσκολη με το σαράκι της ζήλιας που την τρώει. Δεύτερον και τελευταίο (γιατί δεν είναι πλεονέκτης ο άνθρωπος) της ζήτησε να αλλάξει το image της και να γίνει πιο συντηρητική. Ε, ναι λοιπόν, εδώ μας τα χαλάει.

Πως καρδιά μου Αφλεκ, ζητάς από την καλή σου να γίνει άλλος άνθρωπος; Δεν επιθυμεί, λέει, η μέλλουσα γυναίκα του να είναι σύμβολο του σεξ, και να τη λιγουρεύεται το κάθε αρσενικό του πλανήτη. Ούτε θέλει να βγαίνει προκλητική στις φωτογραφίες, διότι αυτή δεν είναι εικόνα παντρεμένης γυναίκας. Και για να επέλθει το επιθυμητό αποτέλεσμα, όπου η ντίβα γίνεται χαμηλοβλεπούσα σύζυγος θα πρέπει να αποχωριστεί τα οπίσθια της! Στο σημείο αυτό, τα αρσενικά του κόσμου τα λούζει κρύος ιδρώτας, ενώ οι γυναίκες σκάνε το σατανικό χαμόγελο του Δρακουμέλ. Η Τζένιφερ - αν κι εφόσον ειπώθηκε τέτοια κουβέντα - δεν ξέρω πως αντέδρασε. Αν, όμως, πιστέψουμε ότι σκέφτεται να αλλάξει μάνατζερ, τότε τα πράγματα είναι τω όντι σοβαρά. Αλήθεια, πως μικραίνεις τέτοια οπίσθια;