Που είναι ο Γκλέτσος;

27.06.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη, "Εδώ Απόστολος, εκεί Απόστολος, που είναι ο Απόστολος;". Έλα μου ντε, που είναι ο Γκλέτσος, για τον οποίο τα παπαράτσι
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


"Εδώ Απόστολος, εκεί Απόστολος, που είναι ο Απόστολος;". Έλα μου ντε, που είναι ο Γκλέτσος, για τον οποίο τα παπαράτσι έχουν κινήσει γη και ουρανό για να τον απαθανατίσουν στη μετά Μαγγίνα εποχή; Τελικά, ο ηθοποιός εθεάθη (αλλά δεν βρέθηκε εκεί κανένα...κυνηγόσκυλο για να τον φωτογραφήσει) σε κλαμπ του Κάλαμου, συνοδευόμενος ουχί από τη Μιμή Ντενίση, αλλά από μία εκ των ηθοποιών στις "Αέρινες Σιωπές". Αυτόπτες μάρτυρες έκαναν λόγο για μη φιλική έξοδο, αφήνοντας σαφή υπονοούμενα για τον τρόπο με τον οποίο έπιναν το πιοτό τους. Έκτοτε, οι φήμες ήρθαν και φούντωσαν, όπου πλέον γίνεται λόγος για δεσμό του ηθοποιού με τη συνάδελφό του.

Η Ελευθερία Βιδάκη, πάντως, δεν είναι διότι η γυναίκα είναι παντρεμένη κι έγκυος, ενώ επίσης δεν πρόκειται για την Ελευθερία Ρήγου. Όποια περισσεύει τώρα, κότσαρε την δίπλα στον Απόστολο και υπέθεσε με ποια θα μπορούσε να σχετιστεί κι αν ταιριάζουν. Κατά τα άλλα, ο Απόστολος έχει πραγματικά εξαφανισθεί από προσώπου γης, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με την πρώην του, Μαρία Μαγγίνα. Μάλιστα, η τελευταία, πέρα από τη διαδρομή σπίτι - σούπερ μάρκετ - περίπτερο, άλλη δεν ξέρει κι αυτό διότι δεν επιθυμεί να δει τον εαυτό της εξώφυλλο: "Η τεθλιμμένη Μαρία".

Όσον αφορά την κόρη τους, της οποίας η βάφτιση θα γίνει κανονικά στις αρχές Ιουλίου, είναι με την Μαγγίνα. Μάλιστα, τις τελευταίες μέρες μετά από υπεράνθρωπη προσπάθεια κι αφού πρυτάνευσε η λογική, οι δυο πρώην βρήκαν την χρυσή τομή για το πότε θα βλέπει ο Απόστολος το παιδί. Αποφασίστηκε, λοιπόν, να το βλέπει τα σαββατοκύριακα. Όχι ότι μας "έκαιγε", απλά να έχουμε να γράφουμε!