Η "αποκαλυπτική" Σπίαρς!

26.06.2003
Αγαπημένη μου Αγγελική,Καιρό είχε να μιλήσει η Μπρίντνεϊ Σπίαρς και μια που το αποφάσισε, είπε η κοπέλα να τα πει όλα. Μεταξύ μας, έχω διαβάσει κι άλλες πραγματικά αποκαλυπτικές συνεντεύξεις
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Καιρό είχε να μιλήσει η Μπρίντνεϊ Σπίαρς και μια που το αποφάσισε, είπε η κοπέλα να τα πει όλα. Μεταξύ μας, έχω διαβάσει κι άλλες πραγματικά αποκαλυπτικές συνεντεύξεις, αλλά μην την αποκαρδιώσουμε την κοπέλα, διότι ξεκαθάρισε στον κόσμο πως ουδέποτε απάτησε τον Τζάστιν Τιμπερλέικ. Κι όλο αυτό το νταβαντούρι και ο πόνος του αοιδού, τον οποίο έβγαλε στο άσμα "Cry Me A River" τι ήταν; Επιστημονικά είναι "κατά φαντασία κερατάς", κατά την Μπρίντνεϊ " δεν ξέρει τι του γίνεται" και σύμφωνα με τον ίδιο " κερατάς ολικής".

Ο, τι κι αν ισχύει, η μικρή μας αοιδός δήλωσε πως τον αγάπησε πολύ τον Τζάστιν, είναι η μεγάλη και πρώτη της αγάπη και πως μαζί του πέρασε τις ομορφότερες στιγμές της ζωής της. Επίσης, με μεγάλο πόνο θυμήθηκε τη στιγμή που είδε για πρώτη φορά το βίντεο κλιπ του άνωθεν ψυχοπονιάρικου άσματος, όπου ο πρώην της είχε βρει μία σωσία της αφήνοντας υπονοούμενα για κέρατο. Ένα άλλο θέμα που έχει απασχολήσει κόσμο και κοσμάκη, είναι αν η Σπίαρς έχει δοκιμάσει ναρκωτικά.

Ευτυχώς απάντησε στην απορία μας και μπορώ να σου πω πως κερδίσαμε ίσαμε δύο χρόνια ζωής. Ε, ναι λοιπόν, έχει δοκιμάσει δύο φορές στα γενέθλια της και όπως απλά είπε "δεν είναι ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία της ηλικίας της που δοκιμάζει κοκαΐνη". Αν μη τι άλλο είναι φιλοσοφημένο το κορίτσι. Επίσης, δεν είναι αλκοολική (όπως την έχουν κατηγορήσει), ενώ για κάτι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν και είναι λιώμα, υπάρχει εξήγηση: ήπιε δεύτερο ποτήρι Μαλιμπού Ανανά κι έγινε ντίρλα το δύσμοιρο. Μας τάραξε πάλι με τις αποκαλύψεις της!