Ο νέος έρωτας της Πάμελα!

26.06.2003
Αγαπημένη μου Αγγελική,Δεν προλάβαμε να χωνέψουμε την είδηση πως η Πάμελα Αντερσον κυκλοφορεί μόνη σαν το λεμόνι κι έσκασε το νέο πως βρήκε κιόλας νέο αμόρε.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Δεν προλάβαμε να χωνέψουμε την είδηση πως η Πάμελα Αντερσον κυκλοφορεί μόνη σαν το λεμόνι κι έσκασε το νέο πως βρήκε κιόλας νέο αμόρε και συγκεκριμένα, τον Fred Durst των Limp Bizkit. Τι να κάνεις, ο έρωτας με έρωτα περνάει, το τραγούδησε άλλωστε ο Σπύρος Σπυράκος και το εφάρμοσε πιστά η Πάμελα. Το ζευγάρι είναι λίγες μέρες μαζί, όμως ως φαίνεται είναι αρκετές για την "Mrs. Silikoni" να δηλώσει ξετρελαμένη.

Ο Durst είναι επίσης ροκ τραγουδιστής (είμαι ροκού τι να κάνω) και είναι αυτός που για ένα διάστημα έβγαινε με την Μπριντνεϊ Σπίαρς, αλλά αυτή του έδωσε τα παπούτσια στο χέρι κι αυτός βγήκε και είπε: "Η Μπρίντνεϊ παρθένα; Last year" κι ακολούθησε μετά ένας μύλος. Αυτός, λοιπόν, λειτουργεί ως γιατρικό για την Αντερσον, η οποία δεν αντιμετωπίζει τέτοιου είδους προβλήματα σαν την Σπίαρς αφού..."Παρθένα; Τα πολύ last years".

Η είδηση πάντως του νέου της δεσμού ξάφνιασε κάποιους, οι οποίοι πίστεψαν τα λόγια της τα μεγάλα, πως πλέον θα αφοσιωθεί αποκλειστικά στα παιδιά της και πως οι μόνοι άνδρες της ζωής της θα είναι οι δύο γιοι της. Ωστόσο, πριν ο αλέκτωρ κάνει την κίνηση να λαλήσει, η Πάμελα βρήκε νέα αγάπη, ενώ αν δεν ήταν στην μέση το μοντέλο Μάρκους, τότε άξια θα έπαιρνε τον τίτλο "Η ροκομάνα". Όχι ότι και τώρα δεν της το δίνεις. Τομι Λι, Κιντ Ροκ...