Η Βανδή, ο Ντέμης και η ξενιτιά!

26.06.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Τα "επινίκια" του γάμου της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαϊδη, μετά από μία εβδομάδα συνεχόμενων γλεντιών, έλαβαν τέλος.
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Τα "επινίκια" του γάμου της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαϊδη, μετά από μία εβδομάδα συνεχόμενων γλεντιών, έλαβαν τέλος. Τώρα πια το ζεύγος αφού έβαλε σε μία τάξη τα προσωπικά του, πρέπει να δει τι θα κάνει και με τα επαγγελματικά του. Γιατί καλά τα γλέντια και οι χαρές, αλλά έχουνε και δουλειές. Αυτή τη στιγμή, προτεραιότητα έχει η δουλειά του Ντέμη, ο οποίος μετά από εφτά χρόνια εγκαταλείπει ΑΕΚ και Ελλάδα, και με το δισάκι στον ώμο αναζητεί την τύχη του στην αλλοδαπή. Συνοδοιπόρος του εννοείται πως θα είναι η Δέσποινα, η οποία - για να δεις ότι ο άνθρωπος παντρεύτηκε γυναίκα μάλαμα, υπόδειγμα συζύγου - δεν θα εμφανιστεί το καλοκαίρι στην Θεσσαλονίκη, όπως είχε προγραμματίσει.

Απ' ότι ακούγεται και λέγεται τελικός προορισμός του Νικολαϊδη θα είναι η Πορτογαλία και συγκεκριμένα η Σπόρτιγκ Λισσαβόνας, ομάδα στην οποία είναι προπονητής ο φίλος του Φερνάντο Σάντος. Μάλιστα, τις επόμενες μέρες το ζεύγος αναμένεται να πάει μέχρι την όμορφη Λισσαβόνα για να συζητήσει ο άνδρας του σπιτιού τις τελευταίες λεπτομέρειες, ενώ αν λάβουμε υπόψη μας δημοσίευμα εφημερίδας της εν λόγω χώρας πως στις 4 Ιουλίου θα γίνει η επίσημη παρουσίαση του, τότε θα πρέπει να βγάλουμε τα άσπρα μαντήλια να τους τα κουνήσουμε ρυθμικά. Το σίγουρο, πάντως, είναι πως οι νεόνυμφοι (για να μην ξεχνάμε και τα του γάμου) θα κάνουν το γαμήλιο ταξίδι τους στην Πορτογαλία, η οποία μπορεί να μην είναι Γαλλία και Σεϋχέλλες, αλλά μιαν άλφα ομορφιά την διαθέτει.

"Ωραία όλα αυτά, με την καριέρα της Βανδή τι θα γίνει;" θα αναρωτηθεί νοικοκυρά από τους Πύργους Δράμας, φαν της αοιδούς. Είπαμε πρόκειται περί υποδείγματος σωστής συζύγου, οπότε θα πράξει αναλόγως. Όπως λέγεται, συζητάει με τον Ηλία Μαροσούλη, το ενδεχόμενο τον χειμώνα να εμφανίζονται με τον Γιώργο Τσαλίκη στο REX τέσσερις φορές την εβδομάδα και ουχί πέντε ως είθισται, προκειμένου τις υπόλοιπες τρεις να βρίσκεται κοντά στον αγαπημένο της. Επίσης, ακούγεται πως ακύρωσε τις εμφανίσεις της στο "ΒΟΟΜ" στην Θεσσαλονίκη, ενώ το ίδιο έκανε και με τις συναυλίες που είχε κανονίσει. Άντε να κάνει μια δυο ώστε να βγάλει το τραπέζι του γάμου. Έτσι, μέχρι και τον Σεπτέμβριο (οπότε θα μπει στο στούντιο για την ηχογράφηση του νέου της cd) θα είναι μαζί με το Ντέμη. Τι τυχερός άνδρας Θεέ μου!