"Τρομοκρατία" κατά Αννας Βίσση!

24.06.2003
Αγαπημένη μου Αγγελική, "Το νυχτοκάματο του τρόμου στο δρόμο με τις πίστες", ζουν οι αοιδοί κι όσοι λένε πως οι ταξιτζήδες είναι εκείνοι που δουλεύουν για ένα νυχτοκάματο του τρόμου, να πάνε να...κουρευτούν.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


"Το νυχτοκάματο του τρόμου στο δρόμο με τις πίστες", ζουν οι αοιδοί κι όσοι λένε πως οι ταξιτζήδες είναι εκείνοι που δουλεύουν για ένα νυχτοκάματο του τρόμου, να πάνε να...κουρευτούν. Στο γράμμα αυτό θα ανοίξω τον φάκελο "τραγούδι και...τρομοκρατία" με αφορμή την Αννα Βίσση κι ένα επεισόδιο που έλαβε χώρο στο κέντρο "Bοοm".

Τις προάλλες λοιπόν, συνέβη στην αοιδό το εξής περιστατικό. Μία θαμώνας (το τονίζω δεν ήταν συγγενής της Βανδή, διότι όλο το σόι είναι απασχολημένο στα γαμήλια πάρτι), φαν της Βίσση την εποχή των... λιανοτράγουδων με το καρέ μαλλί και τη φράντζα στο μάτι, έχοντας πιει ένα ποτηράκιον ουίσκι παραπάνω κατευθύνθηκε στην πίστα με άγριες διαθέσεις. "Που είναι που τραγουδούσες με ψυχή; Έχεις αλλάξει, έγινες απρόσιτη κι έχεις ψεύτικο τσαμπουκά" της φώναζε σε έξαλλη κατάσταση και μ' ένα λόξυγκα σαν του Ορέστη Μακρή στον "Μεθύστακα".

Οι άνδρες ασφαλείας του μαγαζιού αφού την άφησαν κατόπιν εντολής της Βίσση, να πει ο, τι είχε να πει, την έπιασαν από τα μπράτσα και με συνοπτικές διαδικασίες την έβγαλαν σηκωτή από μαγαζί. Η ταραχή της Αννας ήταν τόσο μεγάλη που λέγεται πως δεν βγήκε ξανά στην πίστα μέχρι το τέλος του προγράμματος. Εμ, συνέρχεσαι μετά από τέτοιο σοκ όταν έχεις την άλλη να σου λέει ότι σε προτιμάει με το στυλ "η χαριτωμένη εκλεκτή του Γιώργου Νταλάρα" και ουχί " ο Κώστας Φραγκολιάς, σύντροφος της απόλυτης σταρ"; Δεν συνέρχεσαι, γι αυτό και η αοιδός κλείστηκε στο καμαρίνι της κι ας την περίμενε ο κόσμος καρτερικά. Τι κι αν επί πίστας την ώρα που έγινε το περιστατικό ήταν cool επισημαίνοντας τις δυσκολίες του επαγγέλματος;

Αν θυμηθούμε κι άλλα "τρομοκρατικά" χτυπήματα εν ώρα άσματος με ρίψεις γαρύφαλλων, τασάκιων κι ο, τι άλλο βρίσκεται εύκαιρο, ίσως στο εν λόγω επάγγελμα θα έπρεπε να κολλάνε βαρέα ένσημα. Είναι ανθυγιεινή εργασία πως να το κάνουμε!