Μπέκαμ, όπως λέμε Πικατσού!

24.06.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,"Δεν τους σκιάζει φοβέρα καμιά, δεν τους σκιάζει ούτε ο SARS, έχουν πάρει σβάρνα την Ανατολή, γιατί έχει ρευστό πολύ". Ο λόγος για το ζεύγος Μπέκαμ,
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


"Δεν τους σκιάζει φοβέρα καμιά, δεν τους σκιάζει ούτε ο SARS, έχουν πάρει σβάρνα την Ανατολή, γιατί έχει ρευστό πολύ". Ο λόγος για το ζεύγος Μπέκαμ, το οποίο τις τελευταίες μέρες έχουν πάρει σβάρνα την Ιαπωνία, την Μαλαισία και την Ταϊλάνδη για επαγγελματικούς λόγους του Ντέιβιντ. Τη στιγμή αυτή που σου γράφω, βρίσκονται στην εξωτική Ταϊλάνδη, όπου ο ερχομός τους στην εν λόγω χώρα, προκάλεσε πανικό στις τάξεις των κατοίκων.

Τα κορίτσια έπαθαν παράκρουση, μπήγοντας κλάματα γοερού τύπου αλά Ρουβίτσες για τον Sakis. Τα αγόρια έσπευσαν να βάλουν τη φανέλα με το νούμερο 7 (δεν έχει κυκλοφορήσει η φανέλα με το νούμερο 11 στην Ρεάλ οπότε καλή είναι και αυτή της Μάντσεστερ), ενώ τα trendy αγοράκια (κι αυτά με καλό κομπόδεμα) προτίμησαν την μπλούζα των D&G με το νούμερο 7 και το όνομα "Ντέιβιντ". Η εν λόγω σειρά είναι τιμής ένεκεν στον μεγάλο και καλύτερο πελάτη τους αν και η μεγαλοκαρδία τους αυτή τους βγήκε σε καλό, αφού πολλά είναι τα trendy αγοράκια που αγοράζουν με μανία το εν λόγω μπλουζάκι. Και μετά σου λένε " ο καλός, καλό δεν έχει". Οι μόνοι δυσαρεστημένοι με την επίσκεψη του Μπέκαμ, είναι οι κομμωτές καθώς ο σταρ την εποχή αυτή λανσάρει μαλλί - σαμουράι, δηλαδή καρέ με κοτσιδάκι σογκούν.

Κατά τα άλλα, στο διάβα τους προκαλείται μαζική υστερία, (από την εποχή του Πόκεμον, Πικατσού είχε να γίνει τέτοιος μαζικός χαμός) αντίδραση που διόλου δυσανασχετεί το ζεύγος. Ειδικά, η Βικτόρια νιώθει πολύ όμορφα με τον όλο πανικό, διότι μαζί με τον βασιλικό ποτίζεται και η γλάστρα, που σημαίνει πως η πρώην spice είχε να ακούσει τέτοια αντάρα σε δημόσια εμφάνιση της από την εποχή των "πικάντικων κορασίδων". Το ευχάριστο ταξίδι τους έρχεται να συμπληρώσει η πληροφορία ότι ο τραπεζικός λογαριασμός θα αυξηθεί κατά 1,5 εκατομμύριο δολάρια. Αυτός είναι ο σωστός ο άνδρας, ο κουβαλητής του σπιτιού.