Πιάστηκαν στα πράσα Ντιάζ - Τιμπερλέικ!

23.06.2003
Αγαπημένη μου Αγγελική, Τον τελευταίο καιρό κυκλοφορούσε έντονα η φήμη πως η Κάμερον Ντιάζ βρήκε τον μεγάλο έρωτα στο πρόσωπο του μικρού Τζάστιν Τιμπερλέικ.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Τον τελευταίο καιρό κυκλοφορούσε έντονα η φήμη πως η Κάμερον Ντιάζ βρήκε τον μεγάλο έρωτα στο πρόσωπο του μικρού Τζάστιν Τιμπερλέικ. Κι επειδή, ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο τούτο, κάποιο δαιμόνιο παπαράτσι τράβηξε το ερωτευμένο ζεύγος σε στιγμές πάθους κι έντονης μελιστάλαχτης συγκίνησης, για του λόγου το αληθές. Ήταν, δε, τόσο απορροφημένοι στο σοβαρό έργο που επιτελούσαν, έδιναν καυτά φιλιά, που δεν πήραν πρέφα πως κάποιος τους απαθανάτισε.

Ακόμη και να το πήραν πρέφα, δε νομίζω να τους στεναχώρησε που αποκαλύφθηκε ο "παράνομος" δεσμός τους, αφού σε μία δεύτερη φωτογραφία που κυκλοφορεί, ποζάρουν με χάρη και άνεση. Η σχέση τους χρονολογείται από τον Απρίλιο, όμως με νύχια και με δόντια - που λέει ο λόγος - προσπάθησαν να την κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας καθώς ήταν ο πρώτος καιρός της γνωριμίας. Στη συνέχεια, ο Τζάστιν έφυγε για συναυλίες στην Μ. Βρετανία και η Κάμερον για διακοπές στην Χαβάη.

Η περίοδος της απομάκρυνσης πέρασε και τώρα που τα δύο πιτσουνάκια ξανά έσμιξαν είναι μες στο μέλι κι τον έρωτα, ενώ φροντίζουν να διασκεδάζουν ποικιλοτρόπως πηγαίνοντας σε κλαμπ, εστιατόρια, σινεμά και για ψώνια. Μιλάμε για μεγάλο έρωτα, που σαν πληροφορηθεί σχετικά η Μπρίντνεϊ Σπίαρς και οι υπόλοιπες πρώην του Τιμπερλέικ (και είναι κάμποσες, πίστεψε με ) θα σκάσουν από το κακό τους. Από εμάς είθε να κρατήσει η σχέση τους, περισσότερο από ένα φρέσκο γάλα.