Νοικοκυρεύεται ο Ρίκι Μάρτιν!

20.06.2003
Αγαπημένη μου Αγγελική, Θες επειδή είναι καλοκαίρι και σου δημιουργεί μία αισιοδοξία; Θες να φταίει ο Κρόνος; Ο, τι κι αν είναι, τον τελευταίο καιρό ο ένας μετά τον άλλον εκφράζει την επιθυμία να αποκτήσει παιδί.
Αγαπημένη μου Αγγελική,


Θες επειδή είναι καλοκαίρι και σου δημιουργεί μία αισιοδοξία; Θες να φταίει ο Κρόνος; Ο, τι κι αν είναι, τον τελευταίο καιρό ο ένας μετά τον άλλον εκφράζει την επιθυμία να αποκτήσει παιδί. Ο τελευταίος που το έκανε είναι ο Ρίκι Μάρτιν. Ο διάσημος αοιδός από τη Νορβηγία, όπου βρίσκεται για επαγγελματικούς λόγους, δήλωσε πως τώρα που μεγάλωσε ο, τι ένστικτο διέθετε, του βγήκε σε πατρικό, με αποτέλεσμα να σχεδιάζει την απόκτηση ενός τέκνου.

Ακόμη και στο άμεσο μέλλον να του τύχει, ο Ρίκι δεν θα πει όχι, διότι έχει προετοιμαστεί για το ενδεχόμενο αυτό. Ωραία όλα αυτά. Αλλά το μωρό, παραγγελία ο πελαργός θα του το φέρει; Όχι, διότι ο Μάρτιν είναι δεσμευμένος και μάλιστα με μία αιθέρια ύπαρξη, με την οποία σχεδιάζουν να παντρευτούν. Η εκλεκτή της καρδιάς του λέγεται Ρεμπέκα ντε Αλμπα και είναι γνωστή παρουσιάστρια του Μεξικού. Με την Ρεμπέκα γνωρίζονται εδώ και 14 χρόνια, αλλά ο ερωτάς του προέκυψε πολύ αργότερα.

Με την παρουσίαση της αγαπημένης του, ο Μάρτιν έβαλε τέλος στις φήμες που κυκλοφορούσαν κατά καιρούς γύρω από την προσωπική του ζωή και σύμφωνα με τις οποίες δεν ήταν αυτό που λέμε "καθαρόαιμο αρσενικό". Βλέπεις, ποτέ δεν είχε διαρρεύσει το παραμικρό για τα ερωτικά του και παρόλο που λένε no news good news, στη συγκεκριμένη περίπτωση ίσχυε το...no women no good man. Τώρα, λοιπόν, αποφάσισε με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια, να αφήσει άγαλμα όλους τους κακοπροαίρετους ανθρώπους. Και τα κατάφερε, διότι ακόμη δεν έχουμε συνέλθει από το σοκ της προοπτικής ενός οικογενειάρχη Μάρτιν!