Η ώρα της χολής!

20.06.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,Αυτό που λέμε "Είναι Άγγλος στο ραντεβού του", ο Απόστολος Γκλέτσος μάλλον δεν το έχει ακούσει ποτέ. Για παράδειγμα, διάβασα κάπου, πως τις προάλλες
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Αυτό που λέμε "Είναι Άγγλος στο ραντεβού του", ο Απόστολος Γκλέτσος μάλλον δεν το έχει ακούσει ποτέ. Για παράδειγμα, διάβασα κάπου, πως τις προάλλες ο γνωστός ηθοποιός καθυστέρησε καμιά ώρα περίπου, να πάει στη συγκέντρωση που είχαν για την παράσταση "Βίκτωρ - Βικτόρια", αλλά αυτό δεν είναι τίποτε.. Ο Απόστολος όταν πήγε, έπρεπε πρώτα να φτιάξει και να πιει τον καφέ του και μετά να αρχίσει η σύσκεψη, διότι διαφορετικά δεν θα δύνατο να λειτουργήσει. Αυτό εκνεύρισε τα μάλα τους συναδέλφους του, εις εκ των οποίων είχε το...θράσος να φωνάξει: "Ε, να τελειώνουμε κάποια στιγμή. Έχουμε και δουλειές να κάνουμε". Και τελείωσαν στο τσακ, αφού ο Γκλέτσος έκανε στροφή κι έφυγε όπως ήρθε. Μερικά πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ!

Όπως επίσης δεν ξεχνιούνται. Γιατί το λέω αυτό; Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Νατάσσα Θεοδωρίδου δήλωσε κάθετα πως δεν πρόκειται να ξανασυνεργαστεί με τον Γιώργο Θεοφάνους. Τι κι αν ο δίσκος που έκαναν μαζί έσκισε; Η αοιδός, ως φαίνεται, κρατάει μανιάτικο το γεγονός ότι τον χειμώνα δεν συνεργάστηκαν στο "Φως", ενώ πλέον έγινε τούμπανο ότι οι δυο τους δεν τηρούν ούτε τυπικές σχέσεις. "Αχάριστη καρδιά"!

Και πάμε σε ένα άσχετο. Η Μπεάτα Ασημακοπούλου είναι πολύ περήφανη για τον εαυτό της διότι κατάφερε να απομακρύνει έγκαιρα την Πέπη Τσεσμελή από τον γιο της, Βασίλη Λάσκο. Την επομένη, δε, που ξέσπασε το σκάνδαλο με την Πέπη και τα...20 ευρώ, η γνωστή ηθοποιός όλο καμάρι έλεγε: "Ευτυχώς που έσωσα τον Βασιλάκη μου". Και ο Βασιλάκης, όμως, δεν πάει πίσω. Είναι κατενθουσιασμένος που η μητέρα του "διέγνωσε" το ποιόν της τότε καλής του. Τι να πω, άτυχο κορίτσι η Πέπη. Έπεσε σε πεθερά - γάτα!