Και πάλι μαζί Κρουζ - Κίντμαν!

09.06.2003
Αγαπημένε μου Σωτήρη,
Αγαπημένε μου Σωτήρη,


Το παρακάτω μου κάνει εντελώς σενάριο επιστημονικής φαντασίας, όμως για να το λένε στο μακρινό Χόλιγουντ κάτι θα ξέρουν. Λοιπόν, ο Τομ Κρουζ και η Νικόλ Κίντμαν είναι και πάλι μαζί. Κι όταν λέμε μαζί, δεν εννοούμε συμπρωταγωνιστές σε νέα ταινία, αλλά ζευγάρι στον σκληρό και μάταιο τούτο κόσμο. Μιαν αντάρα σίγουρα την ένιωσες, όπως την ένιωσαν κι όσοι πληροφορήθηκαν τα σχετικά.

Αυτή, δε, που ένιωσε τον κόσμο να γκρεμίζεται γύρω της είναι η Πενέλοπε Κρουζ - συμβία του Τομ τα τελευταία δύο χρόνια κι αιτία που παράτησε τη Νικόλ - η οποία με νύχια και με δόντια προσπαθεί να τον κρατήσει κοντά της. Μάλιστα, η Ισπανίδα έχει επιστρατεύσει τα μεγάλα μέσα προκειμένου να πετύχει το σκοπό της, ενώ πρόσφατα επισκέφτηκε το αρχηγείο της Σαϊεντολογίας στη Φλόριντα. Ο λόγος είναι απλός και κάθε ερωτευμένη γυναίκα που δεν θέλει να χάσει το κελεπούρι που της έλαχε θα έπραττε το ίδιο. Η Πενέλοπε με την κίνηση αυτή δείχνει απόλυτη αφοσίωση στον Τομ και πλήρη κατανόηση στα πιστεύω του. Κάτι - σε περίπτωση που θέλουμε να κάνουμε μία σύγκριση - που η Κίντμαν ουδέποτε έπραξε στο παρελθόν όση υπήρξαν παντρεμένοι, αφού η ίδια είναι μία βαθιά θρησκευόμενη Καθολική.

Ωστόσο, τι κι αν η Πενέλοπε απαρνήθηκε τη θρησκεία της για χάρη του; Τι κι αν έγινε μαλλιά κουβάρια με τους δικούς της για τον λόγο αυτό; Τι κι αν δηλώνει συνέχεια πόσο ερωτευμένη είναι με τον Κρούζ; Τίποτε απ' όλα αυτά δε στάθηκε δυνατό να αποτρέψει τον διάσημο ηθοποιό να μην ρίξει γέφυρες επικοινωνίας με την πρώην. Κι αν πιστέψουμε τις φήμες που κυκλοφορούν από την Παρασκευή - ημέρα που έγινε γνωστό ότι χώρισαν οι Κρουζ - ότι η πόρτα άνοιξε για τη Νικόλ, τότε θα μιλάμε για την επανασύνδεση της χρονιάς. Για να δούμε...